TIPS & RÅD

3Byggetilbud Anmeldelse: Se Fordele & Ulemper

Er du privatperson eller virksomhed og skal have lavet en opgave, og ønsker at få den billigste mulige pris på opgaven, så er 3byggetilbud.dk sandsynligvis perfekt for dig, da de hjælper med at få 3 skarpe tilbud fra lokale håndværkere i hele landet.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 22. august 2023

Med 3byggetilbud.dk får du 3 tilbud på netop din opgave, hvor håndværkerne nær dig, sender deres skarpeste priser på opgaven. 3Byggetilbud.dk har allerede over 580.000 formidlede opgaver, og deres service er 100% gratis.

Få 3 Tilbud på faldstammerenovering hos 3byggetilbud.dk

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

3byggetilbud.dk anmeldelse
3Byggetilbud.dk

Få 3 Tilbud fra lokale håndværkere

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Hvem er 3byggetilbud.dk?

3byggetilbud.dk

3Byggetilbud.dk er en af de største formidlere til håndværkeropgaver i Danmark. Med 3Byggetilbud kan du som privatperson eller virksomhed, indsende netop din opgave, hvor du blot skal beskrive opgaven kort og herefter vil du få tilsendt 3 tilbud helt uforpligtende og gratis.

3Byggetilbud.dk har:

 • Formidlet over 582.000 opgaver siden år 2000
 • Formidlet over 70.000 opgaver årligt
 • 1721 aktive håndværkere i hele Danmark
 • 737 byer med håndværkere
 • 91% succesrate på indsendte opgaver
 • 4.6 Stjerner på trustpilot
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Som du kan se, så er det blevet en utrolig populær tjeneste, hvor mange både privatpersoner og virksomheder sikre at de får den billigst mulige pris på opgaven.

3byggetilbud.dk Fordele og ulemper

Der er naturligvis både fordele og ulemper ved at indhente tilbud igennem 3byggetilbud.dk, men det er klart at der er flest fordele. Men lad os nu alligevel gå igennem de forskellige fordele og ulemper, så du får et hurtigt overblik over hvorfor du med fordel kan gøre brug af denne service og hvad der eventuelt skulle være imod at bruge dem.

Fordele

 • 3 Gratis tilbud: Du får 3 gratis tilbud tilsendt på din opgave, fra 3 håndværkere der alle ved at prisen skal være helt i bund da de har 2 konkurrenter.
 • Enterprisegaranti: Du får mulighed for at få en gratis entreprisegaranti på alle opgaver, så hvis der skulle opstå fejl på arbejde som du får udført, så er du sikret op til 35.000 kroner.
 • Spar tid og penge: Alt du skal gøre for at få dine tilbud, er at beskrive opgaven, og så vil du blive kontaktet af håndværkerne med en pris.
 • 100% uforpligtende: Det er 100% uforpligtende at få sendt tilbud fra håndværkerne, så du kan til enhver tid afslå dine tilbud, hvis de ikke er interessante.
 • Håndværkere i hele landet: 3Byggetilbud.dk har håndværkere tilknyttet i 737 byer, og dækker derfor hele Danmark.
 • Gode anmeldelser: 4.6 stjerner på trustpilot på over 3000 anmeldelser

Ulemper

 • Ingen garanti for laveste pris: Der er naturligvis ingen garanti for at håndværkerne som bliver udvalgt er de billigste i byen, selvom chancerne er gode, da det typisk er håndværkere der ved at de er i hård konkurrence med andre.
 • Manglende kontakt: Der kan opleves at en enkelt af håndværkerne ikke kontakter dig, så du blot får 2 tilbud, men dette er dog sjældent og 3byggetilbud.dk opfølger tæt efterfølgende, for at sikre at du får alle dine tilbud.

Hvordan fungerer 3byggetilbud.dk?

Når du kommer ind på 3byggetilbud.dk’s hjemmeside, så skal du give en kort beskrivelse af den opgave du skal have fortaget. Du kan også indsende billeder af det du skal have lavet, hvis du f.eks. har nogle ønsker til hvordan opgave skal laves, eller eventuelt inspiration til håndværkerne, så de kan få en mere konkret ide om hvad du ønsker at få lavet.

sådan fungerer 3byggetilbud.dk
Beskriv din opgave

Herefter skal du forvente en ventetid på omkring 24 timer, og så vil de forskellige håndværkere være udvalgt, og så vil de tage kontakt til dig.

Vi har selv brugt 3byggetilbud.dk til flere opgaver, og oftest så tager håndværkerne kontakt allerede indenfor en dags tid, men dette kan naturligvis variere en smule fra opgave til opgave, og fra håndværker til håndværker.

3byggetilbud.dk håndværkere
Se de udvalgte håndværkere

Nu skal du blot vælge hvilken håndværker du ønsker at samarbejde med, og hvis ingen af dem har et interessant tilbud, så skal du blot afvise dem, og så kan du selv finde en til opgaven.

Som du kan se nedenfor, kan du vælge hvilken af håndværkere du har fået tilbud fra, men du har også muligheden for at klikke på muligheden for ikke at gå videre med nogle af dem du har fået tilbud fra, hvis du f.eks. ikke finder deres tilbud attraktive nok, eller blot selv ønsker at finde en håndværker til din opgave.

Men alle håndværkerne ved allerede inden de afgiver deres tilbud, at der er 2 konkurrenter, så det skal være en helt skarp pris de skal tilbyde, hvis de skal vinde opgaven, hvilket som kunde er en stor fordel.

3byggetilbud

Du kan også i videoen se hvordan det virker hos 3byggetilbud

Hvilke opgaver 3byggetilbud hjælpe med?

Der er næsten ingen opgaver som du ikke kan få løst hos 3byggetilbud.dk, og du kan nedenfor se et udpluk af nogle af de opgaver som kan laves derigennem. Men alt som kræver en håndværker, kan blive løst igennem 3byggetilbud’s tjeneste.

Her er et udpluk af opgaver som kan blive løst på 3byggetilbud.dk:

Reparation af tagrende: Tætning af tagrende

Spansk Altan Pris: Beregn pris og se regler

Fransk Altan Pris: Beregn pris og se regler

Aluminium vindue: Se fordele, ulemper og pris

Punkterede rude: Sådan udskiftes et punkteret vindue

Termorude pris

Fundament til skur

Lydisolering af faldstamme

Få flyttet en faldstamme

Få en faldstamme skjuler

Få bygget et regnvandsbed

Faldstamme Relining

TV-Inspektion af faldstamme

Få en dørtelefon

Erfaring med 3byggetilbud

Vi har selv erfaring med at bruge 3byggetilbud.dk, både som privatperson og virksomhed, da jeg f.eks. som privat har fået tilbud på flere forskellige opgaver.

Der er ingen tvivl om at det både er seriøse håndværkere som giver tilbud, men også med konkurrencedygtige priser, så derfor kan jeg helt klart anbefale deres service. Som du kan se på overstående skærmbillede, så har jeg f.eks. fået tilbud på at få bygget en varmepumpeskjuler til vores sommerhus, og da jeg også investere i ejendomme, har jeg også indhentet priser på at få malet en lejlighed, og kommer også til at bruge dem i fremtiden til andre renoveringsopgaver.

Så 3bygggetilbud.dk har min varmeste anbefaling, til enhver som skal have lavet en opgave af én eller flere opgaver, uanset hvilken type håndværker du har brug for. Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor.

Få 3 Tilbud fra lokale håndværkere

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvem kan bruge 3byggetilbud.dk

Både privatpersoner og virksomheder kan bruge 3byggetilbud.dk.

Koster det noget at bruge 3byggetilbud.dk?

Nej det er 100% gratis at få tilbud fremsendt 3 tilbud, og du kan frit afslå håndværkerne, hvis du ikke syntes deres tilbud er attraktive eller af en anden årsag.

Hvor lang tid skal du vente på tilbud fra 3byggetilbud?

Du skal forvente at der går 24 timer før du bliver kontaktet af håndværkerene, men dette afhænger også af travlheden hos håndværkerne og opgavens omfang og kan derfor variere.