dinBOLI A/S – Få et nøglefærdigt og arkitekttegnede hus

dinBOLI A/S – Få et nøglefærdigt og arkitekttegnede hus

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 27. november 2023
dinBOLI A/S
dinBOLI A/S

dinBOLI A/S er et byggefirma, der har specialiseret sig i at opføre nøglefærdige, arkitekttegnede huse. De værdsætter godt håndværk og bygger huse efter danske håndværkstraditioner. Hver byggeproces er unik, og firmaet går ikke på kompromis i denne proces, hvilket tiltrækker håndværkere med høj faglighed og byggeledere med stor kompetence.

dinBOLI A/S vælger kun gennemtestede byggematerialer og præsenterer byggeteamet ved første møde med kunden for at skabe tryghed. Desuden er firmaet også engageret i projektudvikling, hvor de opkøber bynære jordarealer og udvikler nye boligområder. Kvalitet, kundetilfredshed og rettidig aflevering af projekter er kernen i dinBOLI A/S’ forretningsmodel​.

Hvilke hustyper bygger dinBOLI A/S?

dinBOLI A/S bygger primært arkitekttegnede huse, som tager udgangspunkt i deres modelprogram. De bygger også Unika projekter med udfordrende arkitektur i særligt terræn samt større liebhaverboliger. Firmaet fokuserer på at skræddersy huse, der passer til kundens ønsker og behov, samt grundens beliggenhed og potentiale​​.