Om

Kom med indenfor hos Mit Byggeri

Hos Mit Byggeri hjælpe vi danskerne med små og store projekter i bolig og have. Det kan vi gøre, fordi vi har et team af dygtige folk med vidt forskellige interesseområder og kompetencer indenfor byggeri der samarbejder på kryds og tværs.

Vores team har ikke en byggeteknisk baggrund og benytter derfor løbende fageksperter der hjælper med sparring og gennemlæsning af de artiklerne. Og selvom det kan give udfordringer ikke være håndværkere giver det os også en mulighed for at formidle selv komplicerede emner i øjenhøjde.

Faglighed & Uvildighed

Vi tager fagligheden meget alvorligt og bestræber os på at den viden du finder på Mit Byggeri er både korrekt og opdateret.

Journalisterne hos Mit Byggeri besidder forskellige kompetencer og erfaringer indenfor byggeri og bolig, hvilket giver dem en omfattende viden indenfor emner som bolig, have og byggeri. Både hvad angår boligejer og lejer.

Når deres egen viden ikke rækker trækker journalisterne på fageksperter der er uddannet og har en unik viden indenfor netop det felt der er behov for.


Redaktionen hos Mit Byggeri

Mark Thorsen

Chefredaktør

Mark er ikke gør-det-selv typen og har på godt jysk 10 tommelfingre.

Han ejer til gengæld et ejendomsfirma og har stor erfaring med renovering og vedligehold af ejendomme i stor skala.

Læs mere her

Christian Soelberg Due

Journalist og gør-det-selv mand

Christian er vokset op med husbyggeri og renovering og er selv igang med sit 3. hus. Som gør-det-selv mand står han for alle opgaver der ikke kræver autorisation og har efterhånden prøver alle typer håndværkeropgaver i hjemmet.

Læs mere her

Vil du tale med os?