Haveservice – Få tilbud på hjælp til havearbejde her

Brug for hjælp til haveservice? Se her hvordan du finder en dygtig havemand til opgaven uden at slå hul på sparegrisen.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 18. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Haveservice - Få tilbud på hjælp til havearbejde her
Haveservice, er noget som mange får brug for i haven, hvis man f.eks. ikke ønsker at stå for havearbejdet selv, hvis man har travlt med job, børn, eller er pensionist og ikke selv kan holde til at stå for det.

Få 3 Tilbud på haveservice til din have

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Det er en sand fornøjelse at vandre rundt i en velholdt have, med blomster der udfolder sig i levende farver, friskklippet græs og en ren og ordentlig terrasse.

Ønsker du bistand til at realisere drømmen om din ideelle have? De fleste husejere er bevidste om, at en velplejet have kræver tid, og derfor vælger et flertal at gøre brug af haveservice, når græsset skal klippes og hækken skal trimmes.

Du kan finde yderligere information om priser på hus- og haveservice her på siden, samt blive mere oplyst om, hvorvidt et abonnement på haveservice er det rette for dig.

Læs også: Anlægsgartner: Hvad kan de hjælpe med og hvad koster det?

Haveservice pris – Hvad er prisen for haveservice?

Haveservice pris - Hvad er prisen for haveservice

Prisen for haveservice varierer baseret på antallet og typen af opgaver, du skal have udført. Det kunne være alt fra græsslåning til ukrudtsrensning, træfældning eller højtryksrensning af terrassen. Du har mulighed for at bestille hus- og haveservice for individuelle opgaver, men der er mange fordele ved at vælge en abonnementsløsning til haveservice.

Du bør forvente, at haveserviceomkostningerne ligger mellem 250 og 650 kroner i timen, afhængig af de udførte ydelser.

Priserne kan også variere afhængigt af opgavetyperne, og derfor kan der være økonomiske fordele ved at vælge et abonnement. Du kan finde yderligere oplysninger om haveservice på abonnement senere på denne side.

Få udført service på hus og have til en rimelig pris

Har du brug for assistance med vedligeholdelse af hus og have? Når haven er velplejet, kan du med ro i sindet sætte dig på terrassen og nyde fritiden. Men før du slapper af, skal du først finde de mest fordelagtige priser på haveservice.

Med 3byggetilbud.dk er det let og hurtigt at få et overblik over de mest attraktive priser på haveservice. Her kan du uden omkostninger og forpligtelser indsamle tilbud på haveservice i Danmark, der passer til dine præferencer og behov.

Du sparer meget tid ved ikke selv at skulle kontakte forskellige gartnere for at sammenligne tilbud, og du kan derfor med nogle få klik bestille hus- og haveservice til rimelige priser.

Yder service i hele landet

Hvis du har brug for hjælp i haven, er det dansk haveservice du behøver, som kan klare opgaver som ukrudtslugning, fejning af fliser, vanding i drivhuset eller andre haverelaterede opgaver.

Det er vigtigt at huske, at hus- og havearbejde er omfattet af håndværkerfradraget, så for hver 300 kroner du betaler for veludført havearbejde, får du 100 kroner tilbage fra SKAT.

Tegn abonnement på haveservice

Drømmer du om en altid velholdt og præsentabel have? Abonnementsbaseret haveservice er din løsning for at sikre, at din have altid er i topform. Et abonnement kan skræddersys efter dine specifikke ønsker og behov, men inkluderer altid generelt hus- og havearbejde.

Dette inkluderer hjælp til:

 • Lugning og bekæmpelse af ukrudt
 • Hækklipning
 • Beskæring af buske
 • Fejning, rivning og opsamling af nedfaldne blade
 • Rengøring af fliser
 • Rydning af sne
 • Træfældning
 • Græsklipning
 • Vanding

Få 3 Tilbud på haveservice til din have

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Ug.dk uddannelse