Afmontering af gaskomfur – Beregn pris og find tilbud her

Skal du have afmonteret et gaskomfur? Beregn prisen og få hjælp til at indhente tilbud til en skarp afmontering af gaskomfur pris her.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 16. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Afmontering af gaskomfur - Beregn pris og find tilbud her
Afmontering af gaskomfur kan blive nødvendigt i en tid hvor prisen for gas er blevet højere, og derfor ønsker du at skifte til et elkomfur.

Få 3 Tilbud på afmontering af gaskomfur

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Har du brug for at få fjernet dit gamle gaskomfur?

Det er vigtigt at bemærke, at der er stor forskel på at afmontere og montere et gaskomfur, og begge opgaver kræver professionel assistance.

Spørgsmålet er nu, hvor meget koster det, og hvor kan du finde en fordelagtig pris?

Du kan blive klogere på dette her, samt få mere information om de specifikke regler for afmontering, som du skal være opmærksom på.

Læs også: Find Håndværker – Se hvordan du finder den rette håndværker

Afmontering af gaskomfur pris – Hvad er prisen for at afmontere et gaskomfur?

Afmontering af gaskomfur  pris - Hvad er prisen for at afmontere et gaskomfur

Prisen for at få af- og monteret et gaskomfur varierer.

Har du kun brug for at få afmonteret dit gaskomfur?

Du kan forvente, at selve afmonteringen vil koste fra 600 kr. eksklusiv materialer.

Hvis du efterfølgende ønsker at få monteret et nyt komfur, vil det selvfølgelig medføre en ekstra udgift.

Det præcise beløb for afmontering af dit gaskomfur er dog afhængig af, hvilket vvs-firma du vælger til at udføre arbejdet.

Søg efter en fordelagtig pris for fjernelse af gaskomfur

Selvom omkostningerne ved at få et gaskomfur fjernet ikke er store, er der ingen grund til at undlade at søge det bedste tilbud. Vil du ikke altid gerne spare nogle penge? På 3byggetilbud.dk kan du få et gratis og uforpligtende tilbud på fjernelse af gaskomfur.

Her får du hurtigt et overblik, der muliggør at du kan tage kontakt til en professionel håndværker, der kan udføre opgaven for dig.

Instruktioner for fjernelse af gaskomfur

Det er vigtigt at følge de regler, der gælder for afmontering af gaskomfur, af hensyn til din sikkerhed. Gas kan nemlig være årsag til ulykker, hvis det ikke håndteres ordentligt. Derfor bør du kontakte en professionel håndværker, når det er tid til at udskifte dit gaskomfur.

Det er ikke muligt for dig at gøre det selv.

At arbejde med gas kræver specialviden, og derfor kan du ikke selv håndtere afmontering af et gaskomfur i et gør-det-selv-projekt. Det er nødvendigt med professionelle håndværkere med mange års erfaring, da afmontering af et gaskomfur skal udføres af en autoriseret VVS-installatør.

Få 3 Tilbud på afmontering af gaskomfur

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Sikkerhedsstyrelsen.dk