Afmontering af opvaskemaskine – Se hvad det koster her

Se hvad det koster at få en professionel til at afmontere en opvaskemaskine og hvordan du selv kan hjælpe med at holde udgifterne nede i denne artikel.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 21. november 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Afmontering af opvaskemaskine - Se hvad det koster her
Afmontering af opvaskemaskine er nødvendigt når du skal udskifte din gamle opvaskemaskine med en ny. Det er muligt at gøre selv, men også forholdsvis billigt at få en professionel til at gøre for dig.

Få 3 Tilbud på afmontering af opvaskemaskine

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Når den gamle opvaskemaskine ikke længere kan opfylde sit formål med at gøre service rent til køkkenskufferne, er det på tide at tage den ned, så en ny kan tage over.

Du kan finde mere information om prisen for afmontering af en opvaskemaskine her på vores hjemmeside.

Har du en indbygget opvaskemaskine med en dør?

Vi giver også gode råd til, hvordan du tager frontpladen af, så du kan genbruge den på din nye opvaskemaskine.

Læs også: Vaskemaskine Lugter Surt – Fjern lugten på 30 minutter

Afmontering af opvaskemaskine pris – Hvad er prisen for at afmontere en opvaskemaskine?

Afmontering af opvaskemaskine pris - Hvad er prisen for at afmontere en opvaskemaskine

Prisen for at afmontere en opvaskemaskine varierer afhængigt af opgavens størrelse.

Det er vigtigt at bemærke, at omkostningerne varierer, afhængigt af om du selv vil fjerne maskinen efter afmontering, eller om du foretrækker at betale ekstra for, at håndværkeren gør det.

Hvis du også planlægger at installere en ny maskine, vil det naturligvis øge prisen yderligere.

Som et grundlæggende skøn kan du dog forvente, at det vil koste 650 kr. pr. time at få en autoriseret VVS til at afmontere opvaskemaskinen. 

Opnå en god pris på afmontering.

Uanset om du skal afmontere en indbygget opvaskemaskine, eller din model er fritstående, vil du have brug for en konkurrencedygtig pris på opgaven. Med 3byggetilbud.dk kan du modtage gratis og uforpligtende tilbud fra certificerede håndværkere, der er klar til at hjælpe dig med at fjerne din gamle maskine.

Sådan fjerner du frontpladen på en opvaskemaskine – En trin for trin vejledning

Mange opvaskemaskiner har en frontplade, der skal fjernes, før den nye enhed kan sættes på plads. Har du brug for hjælp til at tage en dør af en indbygget opvaskemaskine? At tage en frontplade af er ikke en svær opgave, uanset om din maskine er fra Siemens, Gorenje, Bauknecht eller Miele. Fremgangsmåden er næsten altid den samme.

At tage frontpladen af en opvaskemaskine kræver kun, at du fjerner skruerne i toppen og siderne, der holder døren. Derefter kan du let tage den af.

Få 3 Tilbud på afmontering af opvaskemaskine

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Bygningsreglementet.dk