Annonce

Afmontering af vaskemaskine – Gør-det-selv guide 2024 udgave

Se hvordan du selv afmonterer en vaskemaskine eller hvad det koster at få professionel hjælp lige her.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 12. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Afmontering af vaskemaskine - Gør-det-selv guide 2024 udgave
Afmontering af vaskemaskine, er en opgave som man selv kan foretage, da det ikke kræver professionel hjælp, men dog ofte er noget man vælger at få professionelle til at hjælpe med alligevel.

Få 3 Tilbud på Afmontering af vaskemaskine

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Er det på tide at fjerne din gamle vaskemaskine for at gøre plads til en ny?

Der kommer perioder, hvor det er nødvendigt at erstatte den gamle vaskemaskine med en ny, for at dit tøj igen kan lugte frisk og rent.

I denne artikel kan du finde ud af, hvad det koster at fjerne en vaskemaskine, samt læse mere om, hvordan du selv kan afkoble den.

Læs også: VVS Tjek – Se hvad rapporten bør indeholde og indhent tilbud

Afmontering af vaskemaskine pris – Hvad er prisen for at afmontere en vaskemaskine?

Afmontering af vaskemaskine pris - Hvad er prisen for at afmontere en vaskemaskine

Det er ikke dyrt at få afmonteret din vaskemaskine, da det er en simpel opgave, som en autoriseret VVS-mand kan udføre i løbet af kort tid.

Ønsker du at kende den nøjagtige pris?

For at få et præcist prisoverslag kan du kontakte din lokale håndværker og spørge, hvad det vil koste at få afmonteret din vaskemaskine.

Du skal dog være forberedt på, at priserne starter fra 650 kr. i timen.

Hvordan kan man afbryde en vaskemaskine?

Hvis du er praktisk anlagt, er det ikke noget problem for dig selv at afkoble en vaskemaskine. Nedenfor er en enkel guide i 3 trin.

Her er fremgangsmåden til at afkoble en vaskemaskine

  • Begynd med at slukke for elektriciteten
  • Drej vandforsyningen til slangen, der leder vand ind i maskinen, af og fjern slangen
  • Afslut afkoblingen ved at forsegle afløbet med en gummiprop

Er det tilladt at selv fjerne en vaskemaskine?

Det er tilladt selv at demontere en vaskemaskine, så længe den ikke er forbundet til et kraftstik. Nyere vaskemaskiner er typisk tilsluttet en 230V stikdåse, mens ældre modeller ofte er tilsluttet et kraftstik. Er din maskine af ældre dato? Hvis dette er tilfældet, skal en certificeret elektriker frakoble maskinen ifølge de aktuelle regler for afmontering af en vaskemaskine i kraftstik.

Skal du have assistance til dette stykke arbejde? På 3byggetilbud.dk kan du indhente et gratis og uforpligtende tilbud fra en lokal håndværker. Ved at vælge professionel assistance sikrer du, at din vaskemaskine bliver afkoblet hurtigt, effektivt og sikkert.

Få 3 Tilbud på Afmontering af vaskemaskine

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Taenk.dk