Annonce

Flyttefirma Pris – Se hvad det koster at hyre flyttemænd

Hvilke opgaver kan en indretningsarkitekt udføre? Hvad koster en indretningsarkitekt? Få svar på spørgsmålene og bliv klogere i denne artikel

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 1. august 2023
Flyttefirma Pris - Se hvad det koster at hyre flyttemænd
Flyttefirma Pris – Der er mange der bruger flyttefirmaer til at flytte, uanset om det er fra lejlighed til lejlighed eller fra hus til hus. Typisk så er det ikke særlig dyrt, men til gengæld så sparer man virkeligt meget tid på at få hjælp til flytningen.

Flyttefirma Pris – Priser for flyttefirmaer

Hvor meget koster en flyttevirksomhed?

Find ud af priserne og lær, hvordan du kan spare penge her på vores hjemmeside.

Hvad er omkostningerne ved en flytning?

Dette er uden tvivl det spørgsmål, du stiller dig selv, inden du starter med at pakke dine ejendele i kasser.

På denne side kan du finde værdifulde oplysninger, der gør det nemmere for dig at organisere overgangen til dit nye hjem.

Hver flyttefirma har forskellige priser, så der er mulighed for at spare penge ved at undersøge markedet, inden du beslutter dig for det bedste tilbud. Lær mere om, hvilke priser du kan forvente at skulle betale ved at læse videre her.

Læs også: Find Håndværker – Se hvordan du finder den rette håndværker

Hvor meget koster en flyttemand per time?

Hvor meget koster det at bruge et flyttefirma? Dette spørgsmål har mange svar, fordi din flytningsomkostning afhænger af flere faktorer. Skal du tilkøbe ekstra ydelser som nedpakning af dit hjem eller robuste flyttekasser? Dette vil selvfølgelig øge prisen, men det endelige beløb afhænger også af afstanden mellem de to adresser og omfanget af flytningen.

De fleste flyttemænd opererer med en fast timepris, men du har også muligheden for at få et fast pris tilbud fra et flyttefirma, så du på forhånd ved, hvad flytningen vil koste dig. Vil du vide det nøjagtige beløb? Så skal du kontakte dit lokale firma, som helt sikkert kan lave et skræddersyet tilbud til dig.

Opnå en fordelagtig pris på dit flyttefirma

Din afstand til det nye sted, mængden af ting, der skal flyttes og din egen deltagelse i flytteprocessen, påvirker alle den pris, du ender med at betale for et flyttefirma. Er du villig til selv at hjælpe til? Hvis du tager dig af pakningen, kan det bidrage til en lavere pris.

Du bør forvente, at en flyttemand med vogn koster fra 600 kroner i timen, mens et flyttefirma med 2 mand og vogn koster 800 kroner i timen. En løsning med 3 flyttemænd og en flyttevogn koster cirka 1.100 kroner i timen.

Ønsker du at spare penge? Det er mest økonomisk at flytte på hverdage før kl. 16.00. Hvis dette ikke er en mulighed for dig, skal du dog være forberedt på et tillæg til din pris.

Det inkluderede i prisen

Der er rigtig mange detaljer at have øje for, når man står over for en flytning, og det kan hurtigt dræne ens energi. Netop derfor kan det være en fordel at lade professionelle håndtere transporten af de tunge flyttekasser og dermed sikre en gnidningsfri overgang til dit nye hjem.

Komfort er altså det første, der er inkluderet i prisen, når du beslutter dig for at bruge et velrenommeret flyttefirma. Har du behov for en alt-inkluderende service? Du har muligheden for at bestille en enkelt flyttemand, hvis du kun har få ejendele, der skal flyttes, men de fleste vælger en komplet løsning til en fast pris.

Dette omfattende tilbud inkluderer alt fra nedpakning af dine ejendele, afmontering af elektronik, leje eller køb af flyttekasser, transport med flyttebil, montering af møbler og til sidst rengøring af den gamle bolig.

Er klaveret en del af din flytning? 

Er klaveret en del af din flytning 
Er klaveret en del af din flytning 

Nyder du ofte at sidde ved klaveret og lade dine fingre glide over de sorte og hvide tangenter? Musik er en vidunderlig ting, og hvis du er en passioneret pianist, er det vigtigt at medtage klaveret, når du flytter. Skal du kun flytte en enkelt ting?

Det er en god idé at hyre et flyttefirma med en fornuftig timepris til at transportere klaveret til din nye bolig, da det er et tungt stykke at håndtere alene.

Du kan naturligvis også inkludere flytningen af dit flygel eller klaver i den samlede omkostning ved hele flytningen.

Uanset hvilken løsning du vælger, skal du være opmærksom på, at der vil blive beregnet et ekstra gebyr for genstande, der vejer mere end 80 kg.

Overvejer du private eller erhvervsmæssige flytteplaner? 

Glæder du dig til de mange nye og spændende muligheder, der følger med en adresseændring? En flytning, uanset om du rykker til Spanien eller blot til naboens hus, er altid en begivenhedsfuld oplevelse. Det indebærer at møde nye naboer, udforske nye omgivelser, opdage nye rum og nyde nye udsigter. For mange kan det at pakke hele deres hjem ned i kasser være overvældende. Men det er her, de professionelle flyttemænd kommer ind i billedet. De hjælper dig fra begyndelsen til enden, hvilket sikrer en problemfri flytning. Du kan med fordel overlade det hårde arbejde til disse eksperter, og i stedet fokusere på andre aspekter af din flytning, uanset om det er privat eller i forbindelse med erhverv, at du ændrer adresse.

Assistance til alt

En privat flytning kan ofte være mere omfattende for den enkelte end en virksomhedsflytning til en ny lokation. Skal alle dine lamper, fladskærme og gardiner med?

Når du bytter dine gamle omgivelser ud med nye, er der mange ting, der skal pakkes ned i kasser. Det bliver hurtigt tydeligt, hvor mange store og små genstande, der er en essentiel del af din hverdag – ting som du ikke kan være foruden og derfor skal med.

Ønsker du at fralægge dig ansvaret og koncentrere dig om andre ting? I en hektisk hverdag med arbejde, børn, hobbyer og sport kan det være udfordrende at finde tid til at pakke alle dine ejendele ned. Heldigvis tilbyder professionelle flyttefirmaer assistance med denne del, uanset om det er en privat eller erhvervsmæssig flytning. De erfarne flyttemænd kan også hjælpe med at demontere og adskille dine møbler, hvilket gør dem nemmere at flytte. Selvfølgelig samler de dem igen på den nye adresse.

Få styr på elektronikken

I det moderne hjem er elementer som fladskærme, computere, højttalere og andet elektronisk udstyr en afgørende del af livet. Finder du det udfordrende at forstå, hvordan disse elektroniske enheder er sammensat? Et flyttefirma har ekspertisen til at håndtere monteringen af ledninger og vil med glæde flytte dine digitale enheder.

Med stor forsigtighed og sikkerhed vil de demontere alt fra fladskærme til lamper og installere dem i dit nye hjem. Er dit system placeret i en reol? De professionelle vil selvfølgelig tage sig af både nedtagning og samling af reolen, så dit elektroniske udstyr kan fungere korrekt igen på rette sted.

Lad dit flyttefirma tage sig af rengøringen

Når du har sagt farvel til dit gamle hjem, er den sidste ting du sandsynligvis har lyst til, at gøre rent i de slidte gulve, køkkenet og badeværelset.

Ønsker du at overlade denne opgave til nogen andre? Modtag et tilbud fra dit flyttefirma med en pris på, hvad det vil koste at udføre slutrengøringen i den bolig du har fraflyttet.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om flyttefirmaer

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvad koster et flyttefirma?

En bil med 2 flyttemænd koster ca. 1000,- pr. Time. 

Hvor meget koster en gennemsnitlig flytning?

En gennemsnitlig flytning koster 50-100.000 hvis man inkluderer udgifterne til flytning, rengøring og opsætning i det nye hus.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Dansk Møbeltransport Forening