Komposit terrasse – Beregn pris og få tips her

Drømmer du om en komposit terrasse? Se vores tips til hvordan du kan spare penge og prøv vores prisberegner og gør dine drømme til virkelighed.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 15. september 2023
Komposit terrasse
En Komposit terrasse er en terrasse af høj kvalitet, som er nemt at få monteret, og ikke kræver særlig meget vedligeholdelse.

Få 3 Tilbud på at få en komposit terrasse

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Har du en drøm om at forstørre dit hjem med en vedligeholdelsesfri terrasse? Mange vælger en komposit terrasse til deres have, da denne type terrasse ikke behøver at blive slebet, malet eller renset med højtryk.

Er det den rette løsning for dig? I det følgende kan du finde ud af, hvad det vil koste at lægge en ny terrasse i komposit, og du kan også få mere at vide om, hvordan du installerer og rengør dit nye udendørs område.

Læs også: Find Håndværker – Se hvordan du finder den rette håndværker

Komposit terrasse pris – Hvad koster en komposit terrasse?

Komposit terrasse pris - Hvad koster en komposit terrasse

Prisen for en komposit terrasse kan variere betydeligt, afhængigt af kvaliteten og om du vælger at gøre arbejdet selv eller hyre en professionel. Som med alle ting, får du hvad du betaler for og derfor er der en stor variation i prisen for dit nye udeareal. Hvis du er en handyman, kan du spare en betydelig mængde penge ved at montere terrassen selv, da du kun skal betale for materialerne.

Hvis du vælger at gøre det selv, kan du forvente at betale omkring 500 kr. per kvadratmeter.

Men hvis du ikke har den nødvendige erfaring, eller hvis du blot foretrækker at få en professionel til at håndtere opgaven, kan en fagmand gøre det for dig.

Hvis du vælger denne løsning, vil prisen for din nye komposit terrasse være omkring 1200 kr. per kvadratmeter.

Bestem den korrekte pris for din kompositterrasse

Det kan være udfordrende at fastsætte en nøjagtig pris for en komposit terrasse, da denne både afhænger af terrassens totale areal og montagestedet i landet.

Er du på udkig efter en attraktiv pris på din terrasse? På 3byggetilbud.dk kan du helt gratis og uden forpligtelser indhente fordelagtige tilbud på en komposit terrasse. Her kan du nemt få et overblik over, hvilke håndværkere der til den mest fordelagtige pris kan realisere det nye udeområde, du har i tankerne.

Installation af en komposit terrasse kræver ikke meget erfaring.

Komposit er et yndet materiale til nye terrasser, og det er let at se hvorfor. Det er et materiale, der er let at håndtere, så du behøver ikke en stor mængde erfaring for at kunne lægge det selv.

Har du den nødvendige knowhow? Hvis du følger leverandørens vejledning, kan en komposit terrasse hurtigt blive samlet. De største udfordringer opstår dog, når jorden skal jævnes, betonstolperne skal nedgraves og reglernes ramme skal konstrueres.

Hvis du ikke har lyst til at tage dig af det hele selv, kan du overveje at hyre professionel hjælp til at jævne jorden og nedgrave stolperne, mens du selv står for monteringen af din komposit terrasse.

Du slipper for vedligeholdelse, når du er på terrassen

Komposit er tilgængeligt i et bredt sortiment af farver og overflader, og uanset hvilken variant du foretrækker, kræver materialet ingen vedligeholdelse. Ønsker du en terrasse, som du ikke behøver at slibe, male eller oliere? Med en terrasse i komposit skal du kun rengøre den 1-2 gange årligt med mild sæbe for at forebygge snavs og alger. Brug af højtryksrenser eller aggressive rengøringsmidler såsom salt- eller eddikesyre er ikke nødvendigt. Hvis du rengør din komposit terrasse med sæbe et par gange årligt, kan du forvente en holdbarhed på mindst 20 år.

Få 3 Tilbud på at få en komposit terrasse

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Bygningsreglementet.dk

Renovering af badeværelse
Renovering af badeværelse er noget som man typisk skal bruge en murer og VVS’er til at hjælpe med, mens nedbrydningen af badeværelset er noget mange selv vælger at stå for.

Få 3 Tilbud på Renovering af badeværelse

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Uanset om du overvejer en komplet genopbygning eller blot en simpel makeover, er der mange aspekter, der skal tages i betragtning.

Du skal være klar over priser, budgetter, håndværkertilbud og de relevante regler. Disse skal alle tjekkes af listen før du begynder på projektet.

Synes du det lyder overvældende?

Her får du en god start på renoveringen.

Find ud af hvad det koster at renovere et badeværelse, hvordan du finder en fordelagtig pris hos håndværkerne, hvordan du holder budgettet, sparer penge og hvilke regler du skal være opmærksom på.

Læs også: Find Håndværker – Se hvordan du finder den rette håndværker

Renovering af badeværelse pris – Prisestimat for renovering af badeværelset

Renovering af badeværelse - Beregn pris og få tips her

Er dine 70’er mørkebrune fliser ved at være godt slidte, eller trænger dit interiør bare til en mindre opfriskning? Prisen for en badeværelsesrenovering kan variere meget. Dette skyldes, at det i høj grad afhænger af, hvor omfattende en ombygning du har i tankerne.

Hvis du skal renovere et lille badeværelse på under 5 m2, kan du forvente at skulle betale mellem 25.000 kr. og 60.000 kr. pr. m2. Dette kan variere afhængig af de materialer, du vælger, hvor meget arbejde du selv kan udføre, og hvor i landet du bor. Hvis du drømmer om et stort badeværelse, er det værd at bemærke, at det er billigere at renovere større områder. Her kan du forvente, at en badeværelsesrenovering vil koste mellem 20.000 kr. og 50.000 kr. pr. m2.

Hvilke elementer bestemmer prisen på renovering af badeværelset?

Prisen for renovering af dit badeværelse er bestemt af forskellige faktorer. Skal du have en total renovering eller blot en mindre opgradering? Et mindre badeværelse vil naturligvis have en lavere omkostning pr. kvadratmeter sammenlignet med et stort badeværelse. Desuden påvirker valg af materialer også den endelige pris.

Det er især de skjulte installationer, der kan øge omkostningerne ved din renovering. Har du planer om at flytte afløbet eller faldstammen? Har du lyst til at få installeret et indbygget toilet og gulvvarme? Alt dette kræver yderligere arbejde fra håndværkere, hvilket naturligt vil øge prisen.

Prisen på renovering af dit badeværelse kan også stige, hvis der opstår problemer under arbejdsprocessen. Hvis der er behov for at udskifte, flytte eller styrke konstruktioner på grund af skader, og arbejdet ikke kan fortsætte før skaden er rettet, vil det også øge den samlede pris.

Søg efter den korrekte pris for badeværelsesrenovering

At renovere et badeværelse er ikke en billig affære, og derfor er det essentielt at finde den rette pris, for at undgå at overskride budgettet. Søger du en fornuftig pris på badeværelsesrenovering? På 3byggetilbud.dk finder du de mest konkurrencedygtige priser i byen. Her får du hurtigt et overblik, der bringer dig tættere på et produktivt håndværkersamarbejde.

Ønsker du at slippe for at skulle kontakte forskellige håndværkere for at få tilbud? Her får du uden omkostninger og uden forpligtelse et tilbud på en attraktiv pris til renovering af dit badeværelse. På den måde kan du fokusere på dit renoveringsprojekt i stedet for at bruge tid på at lede efter mere eller mindre fordelagtige tilbud.

Det er vigtigt at planlægge grundigt

Om du står over for en opdatering af badeværelset fra 70’erne, badeværelset i beboerforeningen eller det mindre badeværelse i din lejlighed, er det essentielt at etablere et budget. Badeværelset er berømt for at være det dyreste rum at renovere i hjemmet, derfor er det vigtigt at planlægge.

Før du kontakter håndværkerne, er det klogt at lave et budget for din badeværelsesrenovering, hvor du noterer alle omkostninger. Samtidig skal du overveje, om du har brug for at diskutere din renovering med banken. Byggeprojekter har en tendens til at overskride budgettet, og du skal derfor forvente, at op til 15% af dit renoveringsbudget skal dække uventede omkostninger.

Er det muligt at renovere billigt?

Er det muligt at renovere billigt

Et badeværelses daglige udsættelse for fugt og vand gør det nødvendigt med holdbare materialer og korrekt montering. Dette kan dog gøre en renovering ret bekostelig. Er det dog muligt at gennemføre en omkostningseffektiv opgradering af et badeværelse? Du behøver ikke at frygte for at tømme din pengepung, hvis du overvejer at opdatere dit gamle badeværelse.

Er du tilfreds med dine nuværende vægge, gulve og lofter? Fungerer alle installationer ordentligt? En udskiftning af møbler, fittings, greb og sanitetsgenstande kan gøre en stor forskel uden at tømme din tegnebog. De materialer du vælger, kan have en stor påvirkning på den endelige pris, men det er selvfølgelig klart, at marmorfliser fra Firenze vil være dyrere end klinker fra det lokale byggemarked.

Selvrenovering af badeværelset

Er du en handyman? Du kan spare nogle penge på badeværelsesrenovering, hvis du tager sagen i egen hånd. Men det er ikke alle dele af renoveringen, du har lov til at gøre selv.

En autoriseret håndværker skal håndtere VVS-arbejde og elinstallationer, og det er ligeledes et lovkrav, at en autoriseret kloakmester skal være involveret i renoveringen, hvis der skal udføres kloakarbejde.

Hvis det ikke drejer sig om en totalentreprise, er det oplagt at gøre badeværelsesrenoveringen til et DIY-projekt. Du kan nemlig selv stå for at skifte klinker, pudsning af vægge og maling.

Er du bekendt med de mange regler for badeværelsesrenovering?

Ikke blot fysisk arbejde er nødvendigt, når du skal i gang med en renovering. Er du parat til at håndtere det administrative arbejde? Der findes en række regler vedrørende badeværelsesrenovering, som skal følges nøje. Din renovering starter derfor med, at du gør dig bekendt med bygningsreglementet.

Der er også stramme krav til de materialer, du beslutter at bruge i dit ombygningsprojekt. Dit badeværelse udsættes dagligt for vand og fugt flere gange, hvilket slider på overflader og materialer i rummet. Dine badeværelsesvægge er specielt påvirkede, så du må kun bruge materialer, der er godkendt til brug i vådrum.

Specifikke forskrifter for ombygning af badeværelse i lejlighed og boligforening.

Særlige regler for renovering af badeværelse gælder ikke kun for villaejere. Er du lejlighedsejer eller medlem af en boligforening? Når du bor på et højere niveau, er der specifikke krav og regler, du bør være opmærksom på, inden du starter ombygningen.

Husk at tilmelde din badeværelsesrenovering i lejlighed eller boligforening til kommunen. Gør det i god tid, så du undgår at forsinkelser i papirarbejdet hæmmer din drøm om et nyt badeværelse mere end strengt nødvendigt.

Få 3 Tilbud på Renovering af badeværelse

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Bygningsreglementet.dk