Montering af blandingsbatteri – Se Hvordan Det Gøres Her

Skal du montere et blandingsbatteri? Se hvordan det gøres korrekt og hvad det koster at få professionel hjælp til opgaven her.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 20. november 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Montering af blandingsbatteri - Se Hvordan Det Gøres Her
Montering af blandingsbatteri, er en forholdsvis simpel opgave for en VVS’er, som kan klares ganske hurtigt, men som også er muligt selv at montere hvis man har mod på det.

Få 3 Tilbud på montering af blandingsbatteri

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Du behøver ikke at være en ekspert inden for VVS for at installere et blandingsbatteri i dit badeværelse, køkken eller bryggers.

Er det blevet tid til at skifte det gamle batteri i dit hjem?

På denne side kan du lære mere om, hvad det koster at montere et blandingsbatteri, og hvordan du finder den mest fordelagtige pris for dette arbejde.

Til slut har vi også en kort vejledning, der viser dig, hvordan du selv kan installere et nyt blandingsbatteri ved hjælp af flexslanger eller kobberrør.

Læs også: Find Håndværker – Se hvordan du finder den rette håndværker

Montering af blandingsbatteri pris – Hvad er prisen for at installere et blandingsbatteri?

Montering af blandingsbatteri pris - Hvad er prisen for at installere et blandingsbatteri

Prisen for montering af et blandingsbatteri er afhængig af flere forskellige faktorer, men koster omkring en times arbejde til 700-800 kroner i timen + blandingsbatteriet. Generelt set, skal du forvente at betale for håndværkerens timepris samt de nødvendige materialer til opgaven.

Hvis du søger en præcis pris, skal du tage kontakt til din lokale VVS for at få en ide om, hvad det vil koste at montere et blandingsbatteri.

På 3byggetilbud.dk kan du modtage gratis og uforpligtende tilbud fra håndværkere, som er parate til at assistere med opgaven.

På den måde får du et nemt overblik over, hvilke virksomheder der kan tilbyde dig de mest konkurrencedygtige priser, uanset om dit blandingsbatteri skal installeres i brusekabinen eller køkkenet.

Du kan spare penge ved selv at montere dit blandingsbatteri, hvis du er praktisk anlagt. Du undgår dermed at betale for håndværkerens timepris og skal kun bekoste materialerne.

Læs også: Bruser Drypper – Sådan Ordner Du Et Bruserhoved Der Drypper

Start godt ud med monteringen af dit blandingsbatteri

Er du udstyret med de nødvendige værktøjer til at montere et blandingsbatteri? Med den rette samling af værktøj i din kasse, bliver det en let opgave at udskifte det gamle blandingsbatteri.

I det følgende kan du lære mere om, hvordan du skal udføre det – uanset om dit blandingsbatteri stammer fra Grohe, Damixa eller Adora.

Sådan installerer du dit blandingsbatteri

Før du påbegynder installationen af dit nye blandingsbatteri, uanset om det skal monteres i væg, brusebad eller køkken, er det vigtigt at lukke for vandforsyningen. Herefter kan du løsne møtrikkerne omkring det eksisterende batteri og omhyggeligt fjerne det.

Hvis du installerer et blandingsbatteri med flexslanger, er det nemt at arbejde med. Men hvis disse slanger er fremstillet af kobber, skal du være omhyggelig under installationen på tilgangsrørene. Slangerne skal indsættes 10 mm ned i tilgangsrørene, og hvis slangerne er for lange, kan du trimme dem med en nedstryger.

Efter at slangerne er korrekt tilpasset tilgangsrørene, fastgøres de før du skruer blandingsbatteriet på plads. Til sidst åbner du for vandforsyningen igen, og hvis du har installeret blandingsbatteriet korrekt, vil vandet nu flyde igennem.

Få 3 Tilbud på montering af blandingsbatteri

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Sikkerhedsstyrelsen.dk