Montering af gaskomfur – Se hvad det koster her

Skal gaskomfuret skiftes? Se hvad det koster at få professionel hjælp til afmontering og installation her.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 28. august 2023
Montering af gaskomfur - Se hvad det koster her
Montering af gaskomfur, er en opgave som skal foretages af en VVS’er med gasautorisation.

Få 3 Tilbud på montering af gaskomfur

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Det er ikke kun professionelle kokke, der vælger at installere et gaskomfur i deres køkken. Også i mange danske hjem er det blevet en populær løsning at lave mad på gas.

Har du brug for at få tilsluttet et gaskomfur?

I denne tekst kan du få indsigt i, hvad det koster at få monteret et gaskomfur, hvordan du finder en god pris, og hvilke love og regler du skal være opmærksom på, før du tilslutter dit nye køkkenapparat.

Læs også: Find Håndværker – Se hvordan du finder den rette håndværker

Montering af gaskomfur pris – Hvor meget koster det at få installeret et gaskomfur?

Montering af gaskomfur pris - Hvor meget koster det at få installeret et gaskomfur

Er du allerede i besiddelse af et gaskomfur i dit hjem? Prisen på installation af gaskomfur er nemlig afhængig af, om du allerede har gasinstallation i dit køkken.

Hvis de grundlæggende installationer allerede er på plads i dit køkken, er det relativt billigt at tilslutte et gaskomfur.

Dette vil koste dig cirka 1.500 kr., ekskl. moms.

Er det første gang, du skal have installeret gas? 

Omkostningerne ved at installere et gaskomfur fra bunden starter fra 4.500 kr., men priserne kan naturligvis variere afhængig af det VVS-firma, du vælger til jobbet.

Omkostninger ved montering af gaskomfur

Leder du efter en fordelagtig pris for installation af gaskomfur? Selvom det ikke er dyrt at få gas installeret i dit hjem, ønsker du helt sikkert at finde den mest økonomiske pris. På 3byggetilbud.dk kan du nemt og gratis finde en attraktiv pris for montering af gaskomfur.

Frem for at skulle kontakte alle håndværkere i byen, giver vi dig et samlet overblik, der styrer dig i den rigtige retning. Dette er din snarvej til at finde den håndværker, der kan tilbyde dig den mest attraktive pris for tilslutningen af dit nye gaskomfur.

Mange muligheder ved brug af gas

Når du installerer et gaskomfur i dit køkken, vil du opdage en helt ny måde at lave mad på. Du vil hurtigt mærke forskellen, da varmen strømmer direkte mod gryden fra blusset.

Der er også mange installationsmuligheder, når du beslutter at indføre gas i dit hjem. Du kan vælge at tilslutte dit gaskomfur til enten flaskegas, naturgas eller en elovn. Har du nogen præferencer?

Uafhængigt af hvilken løsning du vælger, er det vigtigt at finde det match, der passer bedst til dig.

Vejledning til tilslutning af gaskomfur

Mangler du at tilslutte et gaskomfur til flaskegas, naturgas eller en elovn? Gasinstallation kan udføres på flere forskellige måder, og hvis du er dygtig med hænderne, kan du udføre en del af forberedelserne, inden en professionel håndværker tager over.

Det er vigtigt at bemærke, at der er bestemte regler for opsætning af gaskomfur, som skal følges. Forkert installation af gas kan medføre ulykker, så det er nødvendigt at få en autoriseret specialist til at udføre den sidste del af tilslutningen af dit gaskomfur. På denne måde kan du være sikker på, at alle forskrifter er overholdt.

Få 3 Tilbud på montering af gaskomfur

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om montering af gaskomfurer

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor meget er prisen for at installere et gaskomfur?

Prisen for at tilslutte et gaskomfur er forholdsvis lav, ifald alle de nødvendige installationer allerede er på plads i dit køkken. Ifølge vores estimat, vil det koste dig omkring 1.500 kr. ekskl. moms.

Hvilke krav er der for tilslutning af et gaskomfur?

Der er nogle specifikke regler, der skal overholdes ved tilslutning af et gaskomfur. Gas kan være farligt og forårsage ulykker, hvis det ikke er korrekt installeret. Derfor er det essentielt at have en autoriseret professionel til at håndtere den endelige tilslutning af dit gaskomfur.

Jeg vil gerne have fjernet mit gaskomfur – hvad skal jeg gøre?

Hvis du ønsker at få fjernet dit gaskomfur, anbefaler vi at du konsulterer en professionel. Du kan finde mere information her på hjemmesiden.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Gasfakta.dk