Annonce

New Yorker Gulv – Prøv prisberegner og find inspiration her

De rå New Yorker gulve er blevet populære i mange hjem og kan give et industrielt, men rengøringsvenligt look. Se her hvordan du kommer igang.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 16. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
New Yorker Gulv - Prøv prisberegner og find inspiration her
New Yorker Gulve er kendetegnet ved at de er rå og minimalistiske, som f.eks. betongulve.

Få 3 Tilbud på New Worker gulv

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Hvad er New Yorker gulve?

Indfør New York-stemningen i dit køkken eller badeværelse med et New Yorker-gulv i dit eget hjem. Gulvet har et industrielt udseende, hvor epoxy dekorerer overfladen og tilbyder dig et både praktisk og attraktivt gulv.

Lær mere om, hvad det vil koste dig at gøre din drøm til virkelighed. Du får samtidig en guide til, hvordan du selv kan installere et New Yorker-gulv i dit hjem. Vi vil også informere dig om, hvad der kræves, før du kan installere gulvet i dit eget hjem.

Læs også: Gulvmand – Se hvad en gulvmand koster og kan lave her

New Yorker gulv pris – Hvad koster et New Yorker-gulv?

Prisen på et New Yorker gulv ligger på mellem 400 og 500 kr. pr. m2. afhængig af valg af materiale.

Et New Yorker-gulv er et flot, unikt og holdbart gulv, der er det perfekte valg for dig, som ønsker en kombination af funktionalitet og skønhed. Det har også en lyddæmpende virkning, hvilket er ideelt for familier med børn. Men hvad er prisen for et New Yorker-gulv?

New Yorker-gulvet er konstrueret af et betonundergulv og en epoxy-maling, der skaber det ønskede udseende. Omkostningerne afhænger af rummets størrelse, men generelt er det arbejdstiden, der løber op. Materialerne er ikke i sig selv dyre. Derfor kan det være en fordel at indhente tilbud fra forskellige håndværkere og acceptere det mest fordelagtige.

Vejledning: Sådan installerer du et New Yorker-gulv

Vejledning Sådan installerer du et New Yorker-gulv

Et New Yorker-gulv er sammensat af to dele: Et betonundergulv og en poleret epoxy-topcoat, der giver det endelige look. Her er en trin-for-trin vejledning til, hvordan du selv kan lægge et New Yorker-gulv:

 1. Først og fremmest skal du have et tørt betonunderlag at male på. Dette skal du støbe, men inden da skal du lægge en dampspærre og isolere med for eksempel flamingo. Herefter kan du støbe beton og sørge for, at dette underlag er tørt.
 2. Du skal sørge for at rengøre betonoverfladen grundigt, inden du begynder at male. Betonoverfladen skal også slibes med en diamantsliber for at skabe en overflade, der kan binde malingen.
 3. Dernæst skal du male med en grunder, der er beregnet til epoxy. Revner og ujævnheder skal fyldes ud med epoxyspartelmasse.
 4. Epoxyblandingen skal omrøres grundigt i henhold til de angivne målinger. Derefter skal du arbejde hurtigt, da du ofte kun har to timer til at male. Underlaget skal være mindst 15 grader, så malingen kan hærde.
 5. Malingen skal fordeles med en lille rulle, og du skal male vådt i vådt. Du skal typisk påføre to lag maling.
 6. Når malingen er tør, skal du lægge en lak ovenpå for at give gulvet den rette finish. Dette giver gulvet et poleret look, der er kendetegnende for New Yorker-gulvet.

Er det muligt at installere et New Yorker-gulv ovenpå et eksisterende gulv?

For at opnå det bedste resultat ved lægning af et New Yorker-gulv er det nødvendigt med et betonunderlag. Det er dog muligt at anvende epoxy til at male på fliser og lignende, forudsat at du bruger epoxyspartelmasse til fugerne først. Det mest tilfredsstillende resultat vil dog opnås ved at bruge epoxymaling på et fladt og rent betongulv.

En af de største fordele ved New Yorker-gulvet er, at du selv kan vælge den farve, du foretrækker. Desuden er dette gulv en god løsning, hvis du ønsker at minimere rengøringsopgaverne.

Få 3 Tilbud på New Worker gulv

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om New Yorker gulve

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvad koster et New Yorker gulv?

Prisen for at lægge et New Yorker gulv varierer afhængigt af rummets størrelse. Generelt er det dog arbejdsomkostningerne, der løber op, da materialerne ikke er særlig dyre.

Sådan installeres et New Yorker-gulv

Det første du skal sørge for er, at du har et tørt betonfundament til at male på. Det skal være støbt, men inden da skal du placere dampspærrer og isolering, for eksempel flamingo. Efterfølgende kan du støbe med beton og sørge for, at denne base er tør. Du kan finde alle de 6 trin her på websiden.

Er det muligt at installere et New Yorker-gulv på et ældre gulv?

For at opnå det bedste resultat med et New Yorker-gulv, er det nødvendigt med et betonunderlag. Det er derfor ikke det bedste valg at lægge det på et ældre gulv.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Gulvbranchen