Polyurethan gulv – Beregn pris og find inspiration her

Gulve i polyurethan er et godt alternativ til epoxy eller betongulve. Polyurethan gulve giver mindre rumklang og er blødere at gå på. Se mere her

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 6. november 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Polyurethan gulv
Polyurethan gulv er et meget holdbart gulv, og kræver ikke særlig meget vedligeholdelse. Det bliver ofte brugt i sportshaller, men bliver mere og mere brugt i private hjem og sommerhuse.

Beregn pris på polyurethan gulv med vores prisberegner


Få 3 Tilbud på etablering af Polyurethan gulv

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Er du på udkig efter et gulv, der er robust, og som kun kræver minimal rengøring og vedligeholdelse? Polyurethan gulv har hurtigt vundet popularitet som et alternativ til trægulve og fliser.

Hvis du ikke har meget erfaring med denne type gulv, kan du blive klogere på det her.

Du kan læse mere om, hvad et polyurethan gulv koster, hvilke farvemuligheder der er, og lære mere om fordele og ulemper ved denne type gulv.

Læs også: Find Håndværker – Se hvordan du finder den rette håndværker

Polyurethan gulv pris – Hvad er prisen på et polyurethan gulv?

Polyurethan gulv pris - Hvad er prisen på et polyurethan gulv

Prisen på et polyurethan gulv er ikke fast, da den afhænger af forskellige faktorer. Disse inkluderer gulvets tykkelse, farvevalg, størrelse og den overflade det lægges på. Prisen pr. m2 for et polyurethan gulv starter dog omkring 500 kroner.

I forhold til høj kvalitet trægulve, er polyurethan et økonomisk valg. Overvejer du et gulv, der ikke kræver hyppig udskiftning? Polyurethan er et utroligt holdbart materiale, der har en lang levetid. Det kan modstå alt fra høje hæle, til hundepoter og børnenes legetøj.

Sådan installerer du et polyurethan-gulv

Har du overvejet et nyt gør det selv projekt? En polyurethan gulv installation er dog ikke en af dem, du kan håndtere alene, så det kræver hjælp fra en professionel med erfaring i feltet.

Derfor vil du have brug for et attraktivt tilbud på et polyurethan gulv. Du kan finde dette på 3byggetilbud.dk. Her kan du modtage et gratis og uforpligtende tilbud på, hvad gulvprojektet vil koste. Det er en let og hurtig løsning for dig, så du slipper for selv at skulle søge tilbud fra forskellige håndværkere for at finde den mest fordelagtige pris.

Er polyurethan skadeligt?

At arbejde med polyurethan kræver erfaring, og derfor er det nødvendigt med professionel hjælp til at støbe gulvet. Mange stiller nok sig selv spørgsmålet, er det giftigt, når de finder ud af, at de ikke selv kan støbe gulvet.

Et polyurethan gulv er ikke giftigt. Men ligesom epoxy er dette materiale en hærdeplast. I processen med at lave gulvet, blandes en base af harpiks og hærder, der lægges ud som et fugefrit gulv – og det kan medføre udfordringer. Selvom materialet ikke er giftigt, skal det håndteres med forsigtighed.

Fordele og ulemper ved polyurethan-gulve

At få et polyurethan gulv har både sine fordele og ulemper. En af fordelene er, at gulvet er utroligt fleksibelt, hvilket gør det behageligt at betræde både med og uden fodtøj. Materialet har også en lyddæmpende effekt, der bidrager til en god akustik i rummet ved at dæmpe fodtrin og andre lyde.

Med en høj resistens mod slitage og en lang levetid er denne type gulv særlig populært i institutioner som dagplejer, fitnesscentre og skoler, men det vinder også frem i private hjem, især på badeværelser.

Er du typen, der kan lide at gøre det selv? Så vil du nok se den største ulempe ved et polyurethan gulv: at det ikke er noget du kan lægge selv, men i stedet kræver professionel hjælp. Men udover dette, er der ikke umiddelbart andre ulemper ved denne type gulv.

Et bredt spektrum af farver

Ønsker du et gulv i rød, blå, grøn eller gul farve? Der er et væld af farvemuligheder at vælge imellem, når du skal støbe et polyurethan gulv. Her er det ikke kun de traditionelle, mørke gulvfarver, der er til rådighed, men derimod hele farvespektret. Det er udelukkende din fantasi, der begrænser mulighederne.

Let nemt rengøring af polyurethan gulv

At rengøre et polyurethan gulv er både enkelt og hurtigt. Dette robuste gulv kræver blot en vask med sæbevand som en del af den daglige rengøring. Derfor behøver du ikke at bekymre dig meget om, hvordan du skal vedligeholde gulvet. I en travl hverdag er det et praktisk valg af gulv, som du ikke behøver at bruge meget tid på at holde rent.

Få 3 Tilbud på etablering af Polyurethan gulv

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om polyurethan gulve

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvad er prisen på et polyurethan gulv?

Prisen på et polyurethan gulv varierer afhængigt af forskellige faktorer. Du kan forvente, at prisen pr. kvadratmeter starter fra 500 kroner.

Er det muligt at installere et polyurethan gulv selv?

Det er generelt ikke anbefalet at installere et polyurethan gulv selv. Det anbefales at ansætte en professionel med erfaring til at udføre arbejdet.

Er polyurethan skadeligt?

Der er mange, der fejlagtigt tror, at polyurethan er skadeligt. Dette er dog ikke sandt.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Plast.dk