Scantron Dørtelefon Guide: Fordele og ulemper (2024)

Scantron er en af de mest populære brands indenfor dørtelefoni. De leverer alt lige fra dørtelefoner, hustelefoner, adgangskontrol og komplette løsninger indenfor dørtelefonanlæg. Men det kan være en jungle af finde rundt i alle de forskellige leverandøre af dørtelefoner, så derfor har vi lavet en guide, hvor du kan læse mere omkring Scantron dørtelefoner samt deres fordele og ulemper.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 14. februar 2024
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.

Scantron fakta

 • Mange års erfaring: Blev grundlagt tilbage i 1980’erne
 • Nyeste teknologi: Produkter af høj kvalitet i den nyeste teknologi.
 • Få en totalløsning: Scantron har produkter til en totalløsning indenfor dørtelefoni og adgangskontrol.
scantron dørtelefon
scantron dørtelefon

Det kan virke uoverskueligt at finde ud af hvad det koster at få et dørtelefonanlæg fra Scantron eller en hvilken som helst anden producent, så derfor kan du også prøve vores prisberegner på dørtelefonanlæg her og få en ide om hvad det koster.

Hvem er Scantron?

scantron dørtelefon dørtelefonanlæg
Screenshot fra Scantrons hjemmeside

En Scantron dørtelefon bliver typisk forhandlet igenenm elektrikere og andre leverandører, som typisk også opsætter og installere Scantrons produkter.

Scantron er en leverandør og producent af nogle af de nyeste og smarteste løsninger indenfor adgangskontrol og dørtelefonanlæg på markedet. Scantron bestræber sig på at kunne levere produkter til ethvert behov indenfor dørtelefoni, adgangskontrol, kostkasseanlæg og anden brandkommunikation, hvor målet er at være den mest attraktive leverandør på markedet.

Scantron udvikler selv deres produkter, og har derfor nogle høje kvalitetskrav, hvor fokus på sikkerhed, præsentabelt udseende samt brugervenlighed er i højsædet.

Scantron blev grundlagt tilbage i 1980’erne i Danmark, og har været en solid og stærk danskejet virksomhed lige siden, med fokus på service og kvalitet.

Scantron fremhæver om dem selv:

scantron fordele

Scantron dørtelefon: Fordele og ulemper

Der findes naturligvis fordele og ulemper ved alle producenter, så derfor har vi lige gjort det overskueligt at se hvilke fordele og ulemper der er ved en scantron dørteleon.

Fordele

 • Scantron har mange års erfaring og blev grundlagt tilbage i 1980’erne.
 • Høj kvalitet, meget sikkerhed, brugervenlighed og præsentabelt udseende.
 • Nyeste teknologi indenfor dørtelefoni og adgangskontrol.
 • Har mange tilfredse kunder
 • Deres produkter har et lavt energiforbrug, samt lang holdbarhed.
 • Scantron levere totalløsninger til både virksomheder, boligforeninger og private

Ulemper

 • Historier om at det er muligt at hacke Scantrons universalnøgler.
 • Scantron opkræver 500 kroner ex. moms for remote-support i timen.

Scantron dørtelefon Manual

Hvis du allerede har købt en Scantron dørtelefon, så søger du måske en Scantron dørtelefon manual. Scantron har lavet nogle rigtigt gode manualer, så du nemt og enkelt kan anvende deres produkter optimalt. En scantron dørtelefon manual til alle deres dørtelefonanlæg og dørtelefoner bliver enten leveret fysisk, og ellers kan den downloades her.

scantron dørtelefon manual

Se i videoen mere omkring Scantron dørtelefon

Scantron dørtelefon programmering

Når du får et Scantron dørtelefonanlæg, så skal det programmeres. Dette kan du typisk få en elektriker til, selvom det næsten altid bliver gjort i forbindelse med installationen af dørtelefonanlægget.

En Scantron dørtelefon programmering bør altid blive gjort af en elektriker med forstand på dørtelefonanlægget, da det kan være relativt komplekst.

Scantron dørtelefon vejledning

Ofte så er en Scantron dørtelefon vejledning noget man får i et fysisk format af de forskellige leverandøre eller forhandlere der installere dit Scantron anlæg. Men hvis du mangler din Scantron vejledning til et af deres produkter, så kan du også hente deres Scantron dørtelefon vejledning på deres hjemmeside og downloade her.

scantron dørtelefon vejledning

Få tilbud på et Scantron dørtelefon anlæg

Du bør altid sammenligne priser, når du skal anskaffe et Scantron dørtelefon system, uanset om du er en boligforening, ejerforening, virksomhed eller privat. Der kan være mange penge at spare, så du kan lige så godt indhente tilbud på Scantron dørtelefonanlæg hos nogle lokale leverandøre, og derved sikre at du får den laveste mulige pris.

Vil du vide mere omkring dørtelefoner? Læs alt om en dørtelefon og dens muligheder.

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Scantron?

Scantron er en stor danskejede virksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1980’erne, med fokus på dørtelefonanlæg og adgangskontrol. De producere selv deres systemer, og som kunde køber man typisk deres dørtelefonanlæg igennem en forhandler i form af en elektriker eller leverandør.

Hvor kan få man få en Scantron dørtelefon vejledning?

Du kan finde en lang række informationer omkring Scantron her på vores hjemmeside, men typisk så får man en vejledning med fra forhandleren når man køber Scantron dørtelefoner.