Videx Dørtelefon Guide: Fordele og ulemper (2024)

Videx er en af de mest populære brands indenfor dørtelefoni. De leverer til alle lige fra boligselskaber, virksomheder og private hjem og alt lige fra dørtelefoner, hustelefoner, adgangskontrol og komplette løsninger indenfor dørtelefonanlæg. Men det kan være lidt af en jungle af finde rundt i alle de forskellige leverandøre af dørtelefoner, så derfor har vi lavet en guide, hvor du kan læse mere omkring Videx dørtelefoner samt deres fordele og ulemper.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 14. februar 2024
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.

Videx fakta

  • Mange års erfaring: Videx blev grundlagt tilbage i 1986
  • Ny teknologi: Produkter af høj kvalitet i den ny teknologi.
  • Få en komplet totalløsning: Videx har produkter til en totalløsning indenfor dørtelefoner og komplette anlæg til boligselskaber, virksomhder og private.
VIDEX dørtelefon
Dørtelefon og dørtelefonanlæg

Det kan virke ret uoverskueligt at finde ud af hvad det koster at få et dørtelefonanlæg fra Videx eller en hvilken som helst anden producent, så derfor kan du også prøve vores prisberegner på dørtelefonanlæg her og få en ide om hvad det koster.

Hvem er Videx?

videx dørtelefon
Screenshot fra Videx hjemmeside

En Videx dørtelefon bliver typisk forhandlet igennem elektrikere og andre leverandører, som typisk også opsætter og installere det komplette anlæg.

Videx er både en leverandør og producent af nogle af de nyeste og smarteste løsninger indenfor adgangskontrol og dørtelefonanlæg på markedet. Videx bestræber sig på at kunne levere produkter til ethvert behov indenfor dørtelefoni, adgangskontrol, kostkasseanlæg og anden brandkommunikation, hvor målet er at være den mest attraktive leverandør på markedet.

Viddex udvikler selv deres produkter, og har derfor nogle høje kvalitetskrav, hvor fokus på sikkerhed, præsentabelt udseende samt brugervenlighed er i højsædet.

Videx blev grundlagt tilbage i 1986 i Danmark, og har været en solid og stærk danskejet virksomhed lige siden, med fokus på service og kvalitet.

Videx fremhæver om dem selv:

videx dørtelefonanlæg

Videx dørtelefon: Fordele og ulemper

Der findes naturligvis fordele og ulemper ved alle producenter, så derfor har vi lige gjort det overskueligt at se hvilke fordele og ulemper der er ved en Videx dørteleon.

Fordele

  • Videx har mange års erfaring og blev grundlagt tilbage i 1986.
  • Høj kvalitet, stor sikkerhed, øget brugervenlighed og præsentabelt udseende.
  • Ny teknologi indenfor dørtelefoni og adgangskontrol.
  • Stort antal tilfredse kunder
  • Videx levere komplette anlæg til boligselskaber, virksomheder og private

Ulemper

  • Hovedkontoret er placeret fysisk i København, hvilket betyder at fysisk support ikke nødvendigvis kan ske samme dag.

Videx dørtelefon Manual

Hvis du allerede har købt en Videx dørtelefon, så søger du måske en Videx dørtelefon manual. Videx har lavet nogle rigtigt gode manualer, så du nemt og enkelt kan anvende deres produkter optimalt. En Videx dørtelefon manual til alle deres dørtelefonanlæg og dørtelefoner bliver enten leveret fysisk, og ellers kan den downloades her.

Videx dørtelefon programmering

Når du får et Videx dørtelefonanlæg, så skal det programmeres. Dette kan du typisk få en elektriker til, selvom det næsten altid bliver gjort i forbindelse med installationen af dørtelefonanlægget.

En Videx dørtelefon programmering bør altid blive gjort af en elektriker med forstand på dørtelefonanlægget, da det kan være relativt komplekst.

Videx dørtelefon vejledning

Ofte så er en Videx dørtelefon vejledning noget man får i et fysisk format af de forskellige leverandøre eller forhandlere der installere dit Videx anlæg. Men hvis du mangler din Videx vejledning til et af deres produkter, så kan du også hente deres Videx dørtelefon vejledning på deres hjemmeside og downloade her.

Se i nedstående video, hvordan installation af VIDEX dørtelefon fungerer.

Få tilbud på et Videx dørtelefon anlæg

dørtelefon

Du bør altid sammenligne priser, når du skal anskaffe et Videx dørtelefon system, uanset om du er en boligforening, ejerforening, virksomhed eller privat. Der kan være mange penge at spare, så du kan lige så godt indhente tilbud på Videx dørtelefonanlæg hos nogle lokale leverandøre, og derved sikre at du får den laveste mulige pris.

Vil du vide mere omkring dørtelefoner? Læs alt om en dørtelefonanlæg og dens muligheder.

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Videx?

Videx er en gammel danskejede virksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1986, med fokus på dørtelefonanlæg og adgangskontrol og især et indbydende design. De producere selv deres egne systemer, og som kunde køber man typisk deres dørtelefonanlæg igennem en forhandler i form af en elektriker eller leverandør.

Hvor kan få man få en Videx dørtelefon vejledning?

Du kan finde en lang række informationer omkring Videx her på vores hjemmeside, men typisk så får man en vejledning med fra forhandleren når man køber Videx dørtelefoner.