Snedker – Se hvad en snedker koster og kan lave her

Hvilke opgaver kan en snedker udføre? Hvad koster en snedker? Få svar på spørgsmålene og bliv klogere på snedkere i denne artikel

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 17. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Snedker
En snedker arbejder med træ, og er dygtig til at lave ting i træ såsom køkkener, stole, borde og lignende mindre ting, hvor en typisk håndværker laver større projekter såsom træskeletter til huse, lægger tag og lignende.

Hvad er prisen for en snedker?

Prisen for en snedker varierer meget. Det afhænger både af, hvor i landet du befinder dig, og hvilken opgave du skal have udført.

Du kan dog forvente, at en snedker koster omkring 400 kroner i timen, men bemærk, at dette er en indikativ pris.

Få 3 Tilbud på en snedker

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Læs også: Find Håndværker – Se hvordan du finder den rette håndværker

Drømmen om et snedkerkøkken

Drømmen om et snedkerkøkken
Et køkken i træ, lavet af en snedker, er et helt unikt køkken, som ikke er som alle de andre standardkøkkener.

Mange drømmer om at forkæle deres hjem med et køkken lavet af en snedker – og det er med god grund. Et køkken lavet af en snedker er kendt for at være holdbart i mange år, og hvis du vælger et tidløst design, kan du betragte det som en investering.

Er du på udkig efter et nyt køkken, men mangler du at kende den præcise pris? Herunder kan du finde flere oplysninger om, hvordan du finder den mest fordelagtige pris på det snedkerarbejde, du ønsker at få udført.

Du kan finde de bedste priser på en snedker her

Ønsker du at få designet et køkken af en snedker, eller skal din gamle reol renoveres? Uanset hvilken opgave du har til den professionelle håndværker, er det nok interessant for dig at vide, hvad snedkerens forventede løn er.

På 3byggetilbud.dk kan du helt gratis og uden forpligtelser indhente 3 gavnlige tilbud med priser på en lokal snedker.

I formularen på siden skal du blot indtaste dine præferencer for den opgave, som håndværkeren skal udføre for dig, og kort tid efter vil du modtage 3 forskellige prisestimater.

Du skal bare vælge det tilbud, som du mener, passer bedst til dine ønsker og behov, og så er du et skridt nærmere en god samtale med din lokale snedker.

Hvad er forskellen mellem en snedker og en tømrer?

Kender du forskellen mellem en snedker og en tømrer?

Det kan være svært at skelne mellem, hvad en tømrer og en snedker gør, da de to håndværksfag har mange ligheder. En god huskeregel er, at en tømrer arbejder i meter, mens en snedker arbejder i centimeter, hvilket giver dig et solidt grundlag for altid at kunne skelne mellem de to faggrupper.

Snedkerarbejde med fokus på detaljerne

Snedkerarbejde med fokus på detaljerne
En snedker har typisk ekstra meget fokus på detailer, hvor en tømre typisk arbejder med større projekter.

Snedkerarbejde handler om detaljerne, mens tømrerarbejde typisk er mere groft. Mens en tømrer lægger gulvet i dit snedkerkøkken, opsætter vægge eller installerer døre og vinduer, skal du kontakte en snedker, når du har brug for hjælp til at lave eller restaurere møbler.

En anden vigtig forskel mellem en tømrer og en snedker er, at tømreren oftest arbejder udendørs, mens snedkeren arbejder inde i varmen på sit værksted.

En snedker kan være din hjælp til mange trærelaterede opgaver. Tidligere var betegnelsen for en snedker “træsmed”, hvilket faktisk nøjagtigt definerer, hvad en snedker gør, nemlig at arbejde med træ. Snedkeri er ofte et meget specialiseret håndværk.

Snedkerarbejde har mange aspekter, og du kan have behov for enten en bygningssnedker eller en møbelsnedker.

En møbelsnedker, der specialiserer sig i restaurering af møbler, kan hjælpe dig med at lave alt fra reoler, kommoder, skabe, borde og stole, til at designe et køkken for dig eller fremstille diske og hylder til din forretning.

Møbelsnedkeren fokuserer mere på finere detaljer sammenlignet med bygningssnedkeren, hvis ekspertise bruges inden for renovering og nybygning.

Få 3 Tilbud på en snedker

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Snedkerlauget