To lamper i samme udtag – Se Hvordan Det Gøres Her

Skal du have monteret 2 lamper i samme udtag? Se hvordan det gøres korrekt og hvad det koster at få professionel hjælp til opgaven her.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 13. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
To lamper i samme udtag - Se Hvordan Det Gøres Her
To lamper i samme udtag er en lille opgave, som en elektriker hurtigt kan hjælpe med at lave.

Få 3 Tilbud på montering af to lamper i samme udtag

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Hvis du skal hænge 2 lamper op, og du kun har 1 udtag, er løsningen at montere begge lamper i det samme udtag.

Skal du have mere information, før du begynder på projektet?

På denne side kan du finde ud af, hvad det koster at installere 2 lamper i et udtag, samt få mere viden om, hvilke el-installationer du har lov til at udføre selv.

Læs også: Elektriker – Se hvad en elektriker koster og kan lave her

Hvad er prisen for at installere 2 lamper i det samme stik?

Hvad er prisen for at installere 2 lamper i det samme stik

Du behøver ikke bekymre dig om omkostningerne, når du kontakter en autoriseret el-installatør til at installere dine lamper. Prisen for at montere 2 lamper i samme udtag er blot elektrikerens timeløn på omkring 700 kroner plus de nødvendige materialer til opgaven.

Ønsker du en fordelagtig pris på arbejdet? På 3byggetilbud.dk har du mulighed for gratis og uden forpligtelser at få et attraktivt tilbud på, hvad det vil koste at installere 2 lamper i samme udtag.

På kort tid får du et overblik, der viser dig, hvilke lokale elektrikere der kan udføre opgaven for dig til den bedste pris.

Hvad er det jeg selv kan sætte sammen?

Du har begrænsede muligheder for selv at udføre el-arbejde. Dermed er det ofte nødvendigt at få professionel assistance, når opgaver, som at montere 2 lamper i samme udtag, skal udføres.

Du har ikke lov til selv at installere nye kabler i dit hjem, opsætte nye stikkontakter, håndtere el udendørs eller beskæftige dig med eltavlen. Når det kommer til montering og installationer, er autoriseret hjælp som regel påkrævet.

Hvad er det så, du selv må foretage? Når det kommer til elarbejde, er det generelle princip, at du kun må arbejde med det, du kan se og få adgang til. Derfor er det tilladt for dig at skifte stikkontakter og installere hårde hvidevarer med stikprop. Du kan også selv montere dine egne lamper.

Få 3 Tilbud på montering af to lamper i samme udtag

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Sikkerhedsstyrelsen.dk