Annonce

Afmontering af radiator – Se hvad det koster her

Se hvad det koster at få en professionel til at afmontere en radiator og hvordan du selv kan hjælpe med at holde udgifterne nede i denne artikel.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 13. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Afmontering af radiator - Se hvad det koster her
Afmontering af radiator er en opgave som er mulig at løse selv, men som mange får en professionel fagmand til at løse, for at undgå vandskader og lignende.

Få 3 Tilbud på afmontering af radiator

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Er det tid til at skifte din gamle radiator ud med en ny, mere effektiv model?

Mange personer vælger at udskifte deres forældede radiatorer med nye, højtydende modeller, hvilket både kan ses på varmeregningen og fornemmes i husets temperatur.

Her kan du få mere viden om, hvad det koster at fjerne en radiator, samt finde svar på, hvordan man gør det.

Læs også: Afmontering af vaskemaskine – Gør-det-selv guide 2024 udgave

Afmontering af radiator pris – Hvad er prisen for at få afmonteret en radiator?

Afmontering af radiator pris - Hvad er prisen for at få afmonteret en radiator

Ønsker du at udskifte din gamle radiator? Hvis du er dygtig til gør-det-selv projekter, kan du selv fjerne din radiator og dermed spare penge.

Det kan dog være en stor udfordring, hvis du ikke har erfaring med VVS-arbejde, og derfor kan det være en god idé at få hjælp fra en autoriseret VVS’er.

Er du nysgerrig på, hvad det koster at afmontere din radiator?

Med 3byggetilbud kan du hurtigt få et overblik over de bedste priser for afmontering. Her kan du gratis og uforpligtende modtage tilbud fra håndværkere, der hurtigt kan fjerne dit gamle varmelegeme.

På denne måde kan du være sikker på at få den mest retfærdige pris for afmontering af radiator.

Hvordan kan man fjerne en radiator?

Ønsker du at finde ud af, hvordan du fjerner en radiator? I det følgende vil du få en trin-for-trin guide.

Start med at slukke for husets varmesystem, inden du begynder at fjerne en radiator. Dernæst skal du tømme radiatoren for vand for at forhindre, at der er vand i systemet. Du kan opsamle det udslipende vand i en spand eller vedhæfte en vandslange til tappehanen og lede vandet direkte til afløbet.

I toppen af radiatoren finder du nogle fittings. Disse skal du nu løsne, hvorefter radiatoren kan tages af. Når du tager radiatoren af, vil der løbe snavset vand ud, som kan skade gulvbelægningen. Dette vil dog ikke være en bekymring, hvis du udelukkende skal afmontere radiatortermostaten.

Få 3 Tilbud på afmontering af radiator

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Bygningsreglementet.dk