Gulvfirmaer – Sådan får du det bedste tilbud (2024 guide)

Er det tid til at renovere trægulvene i din stue og soveværelse? Eller overvejer du at lægge et moderne betongulv i ren skandinavisk design? Uanset dine ønsker og behov, er det et gulvfirma, der skal hjælpe dig med at realisere dem …

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 18. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Gulvfirmaer - Sådan får du det bedste tilbud
Der findes mange gulvfirmaer til enhver gulvopgave, så ofte giver det god mening at få tilbud fra flere lokale gulvfirmaer, for at få den skarpeste pris.

Få 3 Tilbud fra lokale gulvfirmaer

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Har du drømme om at forny gulvene i din bolig? Er dine trægulve i stuen og soveværelset ved at være slidte? Eller overvejer du at få lagt et moderne betongulv i ægte nordisk design?

Uanset hvad dine ønsker og krav er, vil du have brug for et gulvfirma til at assistere dig i retning af dit mål. Et dygtigt gulvfirma har kendskab til alle materialer, forskellige gulvtyper og ikke mindst selve lægningsprocessen.

Priserne varierer dog betydeligt blandt de forskellige gulvfirmaer rundt omkring i landet. Det er derfor essentielt, at du ved, hvordan du skal tackle opgaven, når du skal finde det helt rette firma til at håndtere dit nye gulv.

I denne guide vil du hurtigt lære, hvordan du får det mest fordelagtige tilbud til prisen – og det bedste er, at det ikke kommer til at koste dig en øre.

Læs også: Gulvmand – Se hvad en gulvmand koster og kan lave her

Sådan reducerer du prisen

At investere i nye gulve kan nemt koste mange tusinde kroner, afhængigt af opgavens art. Derfor er det fornuftigt at bruge lidt tid på at finde den bedste pris.

Men hvor meget tid er du parat til at investere? Du skal indsamle og sammenligne tilbud fra forskellige leverandører og gulvfirmaer for at kunne identificere det mest fordelagtige tilbud.

Det kan være en enorm og meget tidskrævende opgave at håndtere hele processen alene, især hvis du ikke har et etableret netværk i gulvlæggerbranchen.

Der findes dog forskellige online tilbudstjenester, der kan tage sig af denne del af opgaven for dig. Og hvis du benytter den rigtige service, kan du endda slippe for at skulle betale noget for tjenesten.

Den største, mest populære og anerkendte tilbudstjeneste inden for byggeopgaver, herunder gulvopgaver, er 3byggetilbud.dk. I de næste afsnit vil vi se nærmere på, hvorfor mere end 250.000 andre danskere allerede har benyttet 3byggetilbud.dk’s service, og hvordan du selv hurtigt og gratis kan komme i gang.

Sådan anvender du 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk anmeldelse

Det er både enkelt, hurtig og ligetil at bruge tilbudstjenesten på 3byggetilbud.dk. Du kan umiddelbart sætte din opgave i udbud, og det tager ikke lang tid, før du får op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Du bruger 3byggetilbud.dk ved hjælp af disse 5 trin:

 • Du går ind på websiden via dette link
 • Du beskriver din opgave så detaljeret som muligt, tilføjer dit navn og telefonnummer. På den måde kan 3byggetilbud.dk’s serviceafdeling kontakte dig, når de første kvalificerede tilbud kommer ind
 • En servicemedarbejder vil muligvis kontakte dig for at gennemgå din specifikke opgave sammen med dig for at sikre, at du får de mest fordelagtige tilbud
 • Efter et kort øjeblik modtager du op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra forhåndsvalgte gulvfirmaer, der opererer i dit område, og som kan udføre opgaven billigere end konkurrenterne
 • Du vælger selv det firma og det tilbud, der bedst opfylder dine behov og ønsker


BEMÆRK: Husk, at du altid gratis og uforpligtende kan afvise alle tilbud, hvis du i mellemtiden har fundet en anden løsning.

Fordelene ved at bruge 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk er en online tilbudstjeneste, der hjælper dig med at finde det optimale tilbud til din specifikke byggeopgave.

Der er adskillige fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk til at indhente og sammenligne priser og tilbud. De to mest betydende fordele er dog følgende:

 • Tid – Du sparer masser af tid, da du slipper for selv at tage kontakt til alle gulvfirmaer i dit område. Du behøver heller ikke at forklare din opgave flere gange, eller selv indhente tilbudene. Alt dette tager 3byggetilbud sig af for dig – helt gratis og uforpligtende.
 • Penge – Som tidligere nævnt, kan nye gulve være en bekostelig affære. Derfor kan der være mange penge at spare ved at vælge det bedste tilbud fra det rette gulvfirma. Når du bruger en tilbudstjeneste som 3byggetilbud.dk, bliver din opgave sat i udbud blandt flere forskellige firmaer, som byder ind på opgaven. Det bedste er, at det er 100% op til dig, hvilket firma der skal have opgaven. Firmaerne er meget bevidste om dette, og derfor vil prisen være en af de faktorer, de bruger til at overbevise dig om, at du skal vælge dem.

Udover besparelser på både tid og penge, er en anden fordel ved 3byggetilbud.dk, at du ikke binder dig til noget. Du kan på ethvert tidspunkt afvise alle 3 tilbud, du modtager, og det vil ikke have kostet dig noget.

Alternativt kan du acceptere det mest fordelagtige tilbud og dermed komme godt i gang med dit nye gulv-projekt i dit hjem. Du vil højst sandsynligt have sparet mange tusinde kroner i forhold til, hvis du bare havde taget kontakt til det første firma, du fandt på Google.

Få 3 Tilbud fra lokale gulvfirmaer

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Gulvfakta