Tips & Råd

Højvandslukke: Pris

Hvad koster det at sikre kælderen imod det næste skybrud? Det er det vi ser på i denne artikel hvor vi hjælper dig med at estimere prisen for at få monteret et højvandslukke der kan beskytte din kælder i mange år fremover.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 16. januar 2024
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.

At sikre kælderen imod oversvømmelse er ikke helt billigt og er derfor noget mange lever med i alt for mange år.

Det stigende antal skybrud har dog fået flere til at se sig om efter løsninger på problemet og samtidig er der kommet flere og flere gode løsninger på markedet som ikke kræver at hele huset og haven graves op.

Højvandslukke er dog et vidt begreb og løsningerne strækker sig fra de billige gulvafløb med indbygget højvandsstop der koster ca. 6.000,- incl montage til pumpebrønde der koster 50.000,- eller mere inden de er monteret.


Få 3 Tilbud På En Højvandslukke

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

💰Hvad koster en højvandslukke?

Prisen for et højvandslukke incl. montage kan være helt ned til 2.500,- men denne type højvandslukke kan sjældent dække hele din kælder og det mere korrekte svar er derfor at et højvandslukke der kan dække hele din kælder koster fra 6.500,- incl montage og opefter.

For 6.500,- kan du få et højvandslukke monteret i et gulvafløb som kan håndtere gråt spildevand. Det kræver dog at alle afløb fra din kælder er koblet i serie og ikke løber parrallelt ud til et stort rør.

For at få en mere nøjagtig pris på et højvandslukke kan du klikke på knappen under beregneren “Få Uforpligtende Tilbud” hvorefter du vil få 3 tilbud fra håndværkere tilknyttet 3byggetilbud.dk

Få 3 Tilbud På En Højvandslukke

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

🧰 Kan jeg spare penge og selv montere et højvandslukke?

Du må ikke selv montere et højvandslukke da det kræver en autoriseret kloakmester. Du må til gengæld gerne selv hjælpe med at brække gulvet op, grave op til en brønd eller sørge for at reetablere tingene bagefter og her kan der være gode penge at spare.

Svaret er altså at det ikke er en ren gør-det-selv opgave, men at du godt kan spare penge ved at udføre dele af den selv.

Se i videoen hvordan en højvandslukke fungerer

Få 3 Tilbud På En Højvandslukke

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

❓ Ofte Stillede Spørgsmål Om
Prisen For Et Højvandslukke

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvad koster et højvandslukke?

Et højvandslukke til kloakken koster fra 6.000,- og op til 100.000 for en privat bolig. Prisen afhænger både af hvilken type højvandslukke der er den rigtige til dit projekt og reetableringen af f.eks. gulvet i din kælder.

Hvad koster et højvandslukke til sort spildevand?

Et højvandslukke til sort spildevand koster fra 20.000,- incl montage og opefter. Den billige løsning betyder at toiletter ikke kan bruges hvis kloakken er oversvømmet imens en dyre løsning med pumpebrønd vil muliggøre dette.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Kloakviden.dk

Retsinformation.dk

Bygningsreglementet BR18