Lindab tage: Find inspiration og se 2023 priserne her.

Er du i gang med at overveje renovering af dit tag med tagbelægning fra Lindab? Herunder kan du finde al information omkring priser på Lindabs tagplader; Topline 40, 107, Kliktag og SolarRoof, både inklusiv og eksklusiv montering. Desuden får du et overblik over de forskellige tagbelægninger, som firmaet tilbyder, samt kundeanmeldelser og producentgaranti.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 20. juni 2023

Hvor meget koster Lindab tagplader?

Det er vanskeligt at angive en præcis pris på en tagrenovering med Lindab tagplader, da den endelige omkostning afhænger af mange faktorer. Derfor er det vigtigt at påpege, at prisoverslagene nedenfor er forbundet med en vis usikkerhed.

For at få et mere nøjagtigt estimat af omkostningerne ved en tagrenovering med Lindab, anbefales det at indhente tilbud fra vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk.

ModelPris uden monteringPris med montering
Lindab Kliktag480 DKK inkl. moms960 DKK inkl. moms
Lindab Topline 40340 DKK inkl. moms688 DKK inkl. moms
Lindab Topline 107340 DKK inkl. moms688 DKK inkl. moms
Lindab SolarRoof solcelletag1.250 DKK inkl. moms2.500 DKK inkl. Moms

Få 3 Tilbud på Landab tage

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Læs også: Nyt tag pris? – Prisberegner til alle tagtyper (2023 Priser)

Hvordan bestemmes prisen for en tagrenovering?

Prisen på en tagrenovering varierer afhængigt af flere faktorer, hvilket betyder, at prisskøn kan være usikre. Nogle af de faktorer, der påvirker prisen, inkluderer:

 • Tagets hældning: Generelt vil arbejdet være mere kompliceret og dermed dyrere, jo større tagets hældning er.
 • Kompleksiteten af taget: Når taget skal udskiftes, skal der tages højde for ekstraudstyr som ovenlysvinduer, kviste og skorstene, da der skal laves inddækninger omkring dem. Dette øger den samlede pris for udskiftningen.
 • Undertagets tilstand: En anden vigtig faktor for den samlede pris er undertagets nuværende tilstand. Hvis undertaget er i dårlig stand, kan det være nødvendigt at skifte både undertag og spær, selvom det ikke er nødvendigt for alle tagtyper.
 • Ekstraudstyr: Udskiftning af tillægsudstyr som ovenlysvinduer, stigetrin, kviste og skorsten vil også øge prisen, når taget udskiftes.
 • Timeløn og geografi: En betydelig del af den samlede pris for tagudskiftning går til taglæggerens arbejdstimer – medmindre du udfører arbejdet selv. Timelønnen afhænger i høj grad af geografisk placering, hvilket betyder, at prisen vil variere. For eksempel er timelønnen for en håndværker i hovedstadsområdet betydeligt højere end for en håndværker i Sønderjylland.
 • Genbrug af materialer: I nogle tilfælde kan det give mening at genbruge materialer, såsom tagsten. Hvis nogle eller alle tagsten kan genbruges, vil det reducere den samlede pris for tagudskiftningen.

Oversigt over tagproducenten Lindab A/S

Lindab tage
Oversigt over tagproducenten Lindab AS

Lindab er en svensk virksomhed med tilstedeværelse i 24 lande. Firmaet fremstiller byggematerialer i en lang række produktkategorier, herunder tagrender, porte, ventilationssystemer og selvfølgelig tagbelægning.

Inden for tagbelægning har Lindab især gjort sig bemærket med sit nyskabende Lindab SolarRoof, som består af tagprofiler med indbyggede solceller, inverter og optimizer i en samlet pakkeløsning. I forhold til separate solcellepaneler monteret på taget er Lindab SolarRoof meget diskret og en moderne løsning for husholdninger, der ønsker grøn energi uden at gå på kompromis med tagets udseende.

Udover SolarRoof tilbyder Lindab også tagstensprofiler, som er profilerede stålplader i tegl-look, og kliktagplader, der er flade stålplader med enkel montering og lav vedligeholdelse.

Lindab anmeldelser

På Trustpilot har Lindab fået 17 anmeldelser, hvilket resulterer i en samlet TrustScore på 3 ud af 5. Det er vigtigt at understrege, at TrustScore ikke bare er et simpelt gennemsnit af anmeldelserne, men også tager højde for faktorer som virksomhedens samlede mængde af anmeldelser, deres ægthed og om virksomheden aktivt opfordrer deres kunder til at skrive anmeldelser.

Udover Trustpilot kan man også finde anmeldelser af Lindab på anmeld-haandvaerker.dk. Her er der i alt 7 anmeldelser med karakterer fra 4,8 til 5 ud af 5. Disse anmeldelser afspejler ikke kun Lindabs produkter, men også det udførte håndværksarbejde. Det er ligeledes vigtigt at påpege, at Lindab ikke sælger direkte til kunder, men at deres produkter udelukkende sælges via forhandlere eller tagfirmaer, som står for installationen. Du kan finde en liste over alle forhandlere på Lindabs hjemmeside her.

Lindabs fabriksgaranti

Lindabs tagbelægningsprodukter (såsom Lindabs SolarRoof, Kliktag, Tagstenprofiler og andre ståltage) kommer med en garanti på op til 30 år. Ligesom med alle andre producenter, er denne garanti kun gældende, hvis Lindabs anbefalinger og vejledninger til montering er blevet fulgt under installationen.

Normalt vil det være byggefirmaet, som du hyrer til tagrenovering, der er ansvarlig for, at taget er installeret korrekt. Du bør dog sikre dig, at byggefirmaet også juridisk er ansvarlig for, at arbejdet er udført korrekt. Det er derfor en god idé at have dette specificeret i aftalen mellem dig og byggefirmaet. Du kan finde Lindabs monteringsanvisninger og vejledning på deres hjemmeside.

Hvis du er usikker på fabriksgarantien, anbefales det at kontakte Lindabs kundeservice.

Hvilke slags tagtyper findes der hos Lindab?

Lindab tilbyder en bred vifte af ståltagtyper kaldet tagprofiler, samt andre innovative tagdækningsløsninger:

Lindab SolarRoof

Lindab SolarRoof
Lindab SolarRoof

Lindab SolarRoof er en tagløsning med indbyggede solceller. I modsætning til traditionelle solcelleanlæg, der monteres ovenpå taget, er SolarRoof både integreret og diskret. Det er almindeligt at kombinere SolarRoof med Lindabs Kliktag, hvilket gør solcellerne næsten usynlige på taget. Med Lindab SolarRoof får du en pakkeløsning med tagprofiler, solceller, inverter og optimizer, der er integreret i taget. Desuden får du adgang til en app, der gør det muligt at holde øje med din strømproduktion i realtid.

SolarRoof modtog Byggeriets Energipris i 2020. Du kan finde mere information om solcelletage i vores vejledning her eller om Lindab SolarRoof på Lindabs hjemmeside her.

Lindab Kliktag

Lindab Kliktag
Lindab Kliktag

Lindab Kliktag er et stilfuldt ståltag, der ligner zinktag en smule, men uden den tidskrævende og kostbare installation forbundet med zinktag. Lindab Kliktag er specielt velegnet til komplekse tagkonstruktioner, der kræver inddækninger til kviste, skotrender, ovenlysvinduer, skorstene og lignende elementer. Dette er fordi inddækninger, rendejern, tagrender og lignende leveres som en komplet pakke fra Lindab.

En anden fordel ved Kliktaget er den minimale vedligeholdelse, det kræver. Da taget er glat, vil det meste snavs blive skyllet væk af sig selv med regnvand.

Kliktaget er tilgængeligt i ti forskellige farver, anbefales til tage med en hældning på mindst 14 grader og leveres med en producentgaranti på op til 30 år.

Se her i videoen hvorfor du bør vælge Lindab Kliktag

Lindab Tagstensprofiler – Topline 40 og 107

Lindab Tagstensprofiler - Topline 40 og 107
Lindab Tagstensprofiler – Topline 40 og 107

Hvis man ønsker en moderne tagløsning med lav vedligeholdelse, men med det klassiske udseende af teglsten, er Lindabs Tagstensprofiler et moderne alternativ. Disse tagstensprofiler monteres ovenpå det eksisterende tag som en mere økonomisk løsning i forhold til at udskifte hele taget. Dog bør man være forsigtig med at montere et nyt tag ovenpå det gamle. Læs mere i vores artikel om nyt tag ovenpå det gamle i vores artikel her.

Tagstensprofilerne er faktisk ståltage, men de efterligner teglsten. Dette resulterer i, at man får en flot tagoverflade, der samtidig kræver minimal vedligeholdelse. Lindab tilbyder Tagstensprofilerne Topline 40 og Topline 107. Forskellen mellem de to modeller er, at Topline 40 efterligner en lidt kortere teglsten.

Lindab Tagstensprofiler er tilgængelige med både mat og blank overflade, samt i forskellige røde, brune, grå og sorte nuancer. Lindab Tagstensprofiler leveres med en producentgaranti på op til 30 år.

Få 3 Tilbud på Landab tage

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Lindab