Montering af væghængt toilet – Se hvad det koster her

Se hvad det koster at få en professionel til at montere et væghængt toilet og hvordan du selv kan hjælpe med at holde udgifterne nede her.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 16. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Montering af væghængt toilet - Se hvad det koster her
Montering af væghængt toilet, er en opgave, som typisk kræver en professionel VVS’er, da det er en stor opgave at få monteret, og kræver en del teknisk viden, for at kunne montere korrekt.

Få 3 Tilbud på montering af væghængt toilet

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Et væghængt toilet er en fremragende tilføjelse til ethvert moderne badeværelse.

Det er nemt at holde rent, har et stilet udseende og kan bekvemt monteres i hjørnet, hvis du er begrænset af plads på dit badeværelse.

Ønsker du at lære mere om installationen af et væghængt toilet? Her på denne side kan du finde oplysninger om, hvad det koster at montere et væghængt toilet, samt hvor du kan finde den mest fordelagtige pris.

Læs også: Montering af toilet – Se hvad det koster her

Montering af væghængt toilet pris – Hvad er prisen for at installere et væghængt toilet?

Montering af væghængt toilet pris - Hvad er prisen for at installere et væghængt toilet

Prisen for montering af et væghængt toilet kan variere. Dette skyldes, at opgavens omfang kan variere. Er der behov for nye rør, eller skal det gamle toilet simpelthen erstattes med en mere moderne version?

Du kan forvente, at prisen for montering af et væghængt toilet ligger mellem 3.500 og 4.500 kroner. Dette inkluderer toilettet, toiletsædet og arbejdstimer udført af en autoriseret VVS-montør.

Ønsker du at spare nogle penge?

Som en hobbyhåndværker, kan du finde instruktionsvideoer på YouTube, der lærer dig at montere et væghængt toilet. Ved at håndtere installationen selv, kan du spare penge på håndværkerens løn.

Opnå en attraktiv pris på et toilet, der hænger på væggen

Er du på udkig efter et nyt toilet til badeværelset? Uanset om det er montering af et væghængt toilet fra Grohe, Geberit eller Ifø, kan du finde et attraktivt tilbud på 3byggetilbud.dk. Her kan du nemt, gratis og uforpligtende indhente og sammenligne priser på montering af væghængt toilet fra lokale håndværkere.

Ønsker du at spare tid på research? Det er en stor tidsbesparelse ikke at skulle kontakte de forskellige firmaer individuelt, men i stedet have en samlet oversigt over dine valgmuligheder.

På denne måde er det nemt og hurtigt at finde den bedste pris, uanset om du har behov for installation af et nyt toilet, eller du blot har brug for hjælp til monteringen af et toiletsæde på et væghængt toilet.

Få 3 Tilbud på montering af væghængt toilet

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Sikkerhedsstyrelsen.dk