Montering af toilet – Se hvad det koster her

Se hvad det koster at få en professionel til at montere et toilet og hvordan du selv kan hjælpe med at holde udgifterne nede i denne artikel.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 18. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Montering af toilet - Se hvad det koster her
Montering af toilet, er typisk en opgave man godt kan løse selv, men som de fleste vælger at få en VVS’er til, så man sikre at det hele bliver monteret korrekt og ikke udløser vandskader og lignende.

Få 3 Tilbud på montering af toilet

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Ved at installere det rigtige toilet kan du spare mange penge på din vandregning.

Er det på tide at udskifte det gamle toilet i badeværelset? Mange vælger en ny model, når toilettet løber, cisternen er problematisk, eller slitage ødelægger toilettes udseende.

På denne side kan du finde information om prisen for montering af et f.eks. et væghængt toilet og også finde en god pris for arbejdet.

Er du god med hænderne? Vi har også nyttige tips til, hvordan du selv kan montere et toilet.

Læs også: Afmontering af vaskemaskine – Gør-det-selv guide 2024 udgave

Montering af toilet pris – Hvor meget koster det at installere et toilet?

Montering af toilet pris - Hvor meget koster det at installere et toilet

Prisen for at montere et toilet varierer baseret på en række faktorer. Først og fremmest skal du selvfølgelig tage højde for toilettes pris i beregningen af installationsomkostningerne.

Det spiller nemlig en rolle, om du vælger et toilet fra Ifø, Gustavberg eller et andet mærke. Desuden påvirker det også prisen, om toilettet skal installeres i en båd eller et hus.

Ønsker du en præcis pris? For at få en idé om, hvad det vil koste at montere et toilet i dit hjem, skal du kontakte din lokale VVS-installatør.

Opnå en attraktiv pris for installation af toilet

Er det tid til at udskifte det gamle toilet? Du kan spare en del penge, hvis du finder det rette tilbud. Med 3byggetilbud.dk får du let og hurtigt et overblik over dine muligheder. Her kan du uden forpligtelser indhente attraktive tilbud og priser på toiletinstallation fra lokale håndværkere.

Har du brug for kvalitetsarbejde udført af en professionel? Der er adskillige fordele ved at lade en erfaren VVS’er stå for installationen af det nye toilet. Det giver dig sikkerhed for, at arbejdet er udført korrekt, og samtidig kan du være sikker på, at prisen for monteringen af dit toilet er den mest fordelagtige.

Hvordan installerer man et toilet?

Hvordan installerer man et toilet

Er du en indre håndværker? Du kan selv tage dig af installationen af dit toilet. Generelt er der 3 forskellige typer af toiletter, som hver især kræver en unik monteringsproces. Nogle toiletter monteres uden brug af skruer, mens andre monteres ved hjælp af lim eller silikone.

De 3 toilettyper er:

  • Toilet monteret på gulvet med S-lås
  • Toilet monteret på gulvet med P-lås
  • Væghængt toilet

Installationen af dit toilet afhænger af, hvilken af de 3 typer du vælger at installere. Det er sjældent, at man installerer et toilet uden skruer, men der er dog undtagelser, hvor man i stedet skal montere med gulvbeslag.

Installation af toilet på et skævt gulv

Er badeværelsesgulvet skævt? Installation af et toilet på et ujævnt gulv kan medføre komplikationer, men disse kan undgås ved at benytte kiler, mørtel eller lyncement.

Har du valgt at anvende mørtel eller cement? Dette kan resultere i et attraktivt, vandtæt finish, hvis du fuldfører toiletinstallationen med silikone. Dette garanterer en glat overgang mellem toilettet og gulvet.

Installation af toilet ved hjælp af lim

Installation af et toilet med lim på fliser eller andet gulvmateriale kræver en grundig rengøring af overfladen før monteringen. Det er også vigtigt at sikre, at toilettet er jævnt indstillet, før du starter limningsprocessen.

Få 3 Tilbud på montering af toilet

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Sikkerhedsstyrelsen.dk