Montering af Vaskemaskine – Se Hvordan Det Gøres Her

Skal du have monteret en ny vaskemaskine? Se hvordan det gøres korrekt og hvad det koster at få professionel hjælp til opgaven her.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 21. november 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Montering af Vaskemaskine - Se Hvordan Det Gøres Her
Montering af Vaskemaskine, kan blive nødvendigt hvis du har en gammel model, som skal udskiftes. Her kan mange selv godt montere en vaskemaskine, mens mange alligevel foretrækker at få en professionel til at stå for opgaven.

Få 3 Tilbud på montering af vaskemaskine

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Din vaskemaskine arbejder dagligt for at sikre, at hele familien har rent tøj.

Derfor er det afgørende for en velfungerende hverdag, at du har en pålidelig og god vaskemaskine installeret i dit hjem.

Er den gamle maskine stoppet med at centrifugere? Så er det tid til at installere en ny, og på denne side kan du finde ud af, hvad det koster at montere en vaskemaskine.

Du kan også dykke ned i, hvordan du får den bedste pris på din nye maskine – der er faktisk mulighed for at spare penge.

Læs også: Afmontering af vaskemaskine – Gør-det-selv guide 2023 udgave

Montering af Vaskemaskine pris – Hvor meget koster det at installere en vaskemaskine?

Montering af Vaskemaskine pris - Hvor meget koster det at installere en vaskemaskine

Prisen for installation af en vaskemaskine kan variere, afhængigt af omfanget af opgaven, du står over for.

Er du dygtig til håndværk? Hvis du selv kan installere vaskemaskinen, kan du spare nogle penge. Men i mange tilfælde er det vigtigt at inkludere en håndværkers løn for at sikre, at jobbet bliver udført korrekt.

Prisen kan også variere, afhængigt af om du bare har brug for at installere en afløbsslange til din vaskemaskine – eller en anden reservedel – i stedet for at udskifte hele maskinen.

Som udgangspunkt kan du forvente, at installation af en vaskemaskine koster 650 kroner i timen, når du ringer til en autoriseret VVS-mand eller blikkenslager.

Få en favorabel pris på installation af vaskemaskine.

Hvis du ikke ønsker at tage ansvaret for at installere din vaskemaskine selv, er det nødvendigt med et prisoverslag fra en erfaren håndværker. Dette er også en sikkerhed for, at jobbet udføres præcist og korrekt.

Er du på udkig efter kvalitetshåndværk, der giver dig tryghed? På 3byggetilbud kan du hurtigt og let få et overblik over de mest konkurrencedygtige priser i byen. Her har du muligheden for at indhente tilbud helt gratis og uforpligtende, og sammenligne priser på installation af vaskemaskine, så du snart er klar til at ringe efter professionel hjælp.

Læs også: Vaskemaskine Lugter Surt – Fjern lugten på 30 minutter

Ønsker du at have din vaskemaskine installeret i badeværelset eller køkkenet? 

Placeringen af vaskemaskinen varierer stort fra hjem til hjem. I nogle boliger er vaskemaskinen placeret i bryggerset eller badeværelset, mens det i andre er mere hensigtsmæssigt at montere vaskemaskinen i køkkenet. Dette er ofte tilfældet i mindre lejligheder, hvor badeværelset er begrænset på plads.

Er du i besiddelse af et vaterpas?

Det er afgørende at din vaskemaskine er korrekt installeret, uanset om du vælger at placere den i dit badeværelse eller køkken. Maskinen skal være i vater for at fungere optimalt. Hvis den ikke er det, kan tøjet ende med at placere sig skævt i maskinen, hvilket kan skabe problemer på både kort og lang sigt. Din vaskemaskine kan kun centrifugere korrekt, hvis den er i vater.

Ved montering af vaskemaskinen, husk at justere benene.

Er din vaskemaskine støjende og ustabil? Det er essentielt, at du justerer maskinens ben, så den er i balance. Hvis ikke, kan tøjet ikke fordeles ordentligt i tromlen for optimal vask og centrifugering. Derfor er det nødvendigt at finde dit vaterpas og arbejde omhyggeligt. Dette er især vigtigt, hvis du planlægger at installere en tørretumbler ovenpå vaskemaskinen.

Få 3 Tilbud på montering af vaskemaskine

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Sikkerhedsstyrelsen.dk