Renovering af kælder – Prøv prisberegner og find tips her

Renovering af en kælder er en stor beslutning og der er mange penge at spare ved at overveje forskellige løsninger. Find inspiration og se priser her.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 17. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Renovering af kælder - Prøv prisberegner og find tips her
Renovering af kælder, er ofte en stor opgave, da mange ældre kældre hverken er isoleret eller egnet til andet end opbevaring, og derfor kræver en stor omgang renovering, hvis den f.eks. skal egne sig til rigtig anvendelse.

Få 3 Tilbud på renovering af kælder

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

En kælder rummer et stort potentiale, men i mange boliger bliver dette rum ikke udnyttet til fulde.

En ombygning af en ældre kælder kan være nøglen til at revitalisere de ubrugte kvadratmeter i dit hjem.

Er du på udkig efter inspiration?

Du kan finde mere information om, hvad det vil koste at renovere din kælder, og hvordan du kan gå frem med ombygningen.

Du kan også lære mere om de love og regler, der er gældende for at bo i kælderen.

Læs også: Find Håndværker – Se hvordan du finder den rette håndværker

Renovering af kælder pris – Hvad er prisen for en kælderrenovering?

Renovering af kælder pris - Hvad er prisen for en kælderrenovering

Drømmer du om at maksimere dit boligs potentiale? For at gøre dette kan det være nødvendigt med en kælderrenovering, før du kan udnytte de kvadratmeter, der ellers kun bliver brugt til opbevaring eller som tørrerum.

Men hvad er prisen for en kælderrenovering?

Der er mange elementer, der påvirker, hvad den endelige pris på renovering af din kælder vil være.

Prisen bestemmes nemlig af, hvor omfattende en ombygning du har i sinde. Skal hele din kælder have en totalrenovering, eller er det kun væggene og loftet, der har behov for istandsættelse?

Jo flere ændringer du har i tankerne, desto mere vil ombygningen koste.

Hvordan planlægger du at anvende kælderen?

Det er tydeligt, at det er billigere at renovere loftet og væggene i kælderen med lidt maling, sammenlignet med en total renovering af hele underetagen. Har du behov for et ekstra toilet? Det er muligt at installere et vådrum i kælderen, men det vil selvfølgelig øge den samlede udgift til kælderen renovering.

Har du behov for nogle råd til kælder renovering? En god start er at have en klar forestilling om, hvad du ønsker at bruge pladsen til, før du indhenter et tilbud.

Tip: Hvis du f.eks. ønsker at anvende kælderen til opbevaring, vil vi foreslå, at du tager et kig hos Erfa Inventar. De har et bredt udvalg af reoler, skabe og andre løsninger til effektiv opbevaring.

Opnå en god pris på kælderrenovering

Overvejer du en kælderrenovering? Du søger sikkert det perfekte tilbud for at komme i gang med dit projekt. Hvis det er tid til at opdatere husets underetage, har du brug for en attraktiv pris på kælderrenovering.

På 3byggetilbud.dk kan du gratis og uforpligtende modtage tilbud fra lokale håndværkere, der er klar til at bistå dig med kælderrenoveringen til en pris, der passer til dine behov.

Genopbygning af en fugtig kælder

Genopbygning af en fugtig kælder

Mange mennesker vælger at renovere en gammel, fugtig kælder for at maksimere brugen af husets nederste kvadratmeter. Ønsker du at forvandle din fugtige kælder til et lyst, tørt rum? At gøre din kælder tør ved hjælp af renovering kan skabe et sundt indeklima. Men først og fremmest er det vigtigt at løse alle fugtproblemer. Hvis disse problemer ikke bliver behandlet, er der en risiko for, at fugtigheden vil sprede sig selv efter renoveringen.

For at renovere kælderen til boligformål, er det nødvendigt med en tilladelse.

Har du brug for mere plads til boligformål? Det kan være en udfordring at få tilladelse til at ombygge kælderen til beboelse. Det skyldes både fugtproblemer i mange kældre, samt vanskeligheder med at opfylde kravene til flugtveje i tilfælde af brand.

Ønsker du at renovere din kælder til beboelse? Du skal indhente tilladelse fra kommunen, før du starter projektet.

Få 3 Tilbud på renovering af kælder

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Byggeriogenergi.dk