Tilbygning i Træ – Prøv vores prisberegner her

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på en tilbygning i træ? Så viser vi dig hvordan du let får et sammenlignligt tilbud fra flere byggefirmaer her.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 15. januar 2024
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Tilbygning i Træ - Prøv vores prisberegner her
Tilbygning i Træ, kan være en mulighed til dig der enten har et hus i træ og ønsker at tilføje noget kant til din eksisterende bolig.

Få 3 Tilbud på en tilbygning i træ

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Er du i behov for at udvide dit hjem med flere kvadratmeter?

En trætilbygning er en fremragende løsning for at få mere plads i dit hjem.

Træ er et materiale, der er let at arbejde med, og ofte kan du få det til en god pris. Dette har gjort trætilbygninger til et favoritvalg blandt husejere.

På denne side kan du blive godt forberedt på at starte dit byggeprojekt.

Lær mere om, hvad en trætilbygning koster, hvilke fordele der er ved at bruge dette byggemateriale, og hvordan du får et godt tilbud til en fornuftig kvadratmeterpris.

Læs også: Byggefirma – Se hvordan du finder de rette til dit projekt

Tilbygning i Træ pris – Hvad er prisen for en trætilbygning?

Tilbygning i Træ pris - Hvad er prisen for en trætilbygning

Har du behov for en stor udvidelse, eller er det blot et lille ekstra rum, du er ude efter? Prisen på en træ-tilbygning er primært bestemt af bygningens størrelse. Det kan synes som om, at færre kvadratmeter vil være den billigste løsning, men det er faktisk ikke tilfældet. Hvis du kun ønsker at tilføje et lille rum til din bolig, vil kvadratmeterprisen for en træ-tilbygning være højere.

Generelt set, kan du forvente at en træ-tilbygning vil koste fra 20.000 kr. pr. kvadratmeter.

Prisen kan dog variere afhængigt af, hvor i landet du er bosat. Er du bosiddende på Sjælland eller i hovedstadsområdet, vil prisen på en træ-tilbygning være højere, end hvis du bor på Fyn eller i Jylland.

En attraktiv pris på en trætilbygning

Når du skal bestemme prisen for en tilbygning i træ, er det ikke blot din bopælsadresse og kvadratmeterantal, der tages i betragtning. Valget af materialer har også indflydelse, og tilbygninger med vådrum vil ofte være dyrere end standard værelser.

Er du på udkig efter en attraktiv pris på en træ-tilbygning? Start dit byggeprojekt på 3byggetilbud.dk. Her kan du modtage et gratis og uforpligtende tilbud på din tilbygning. Du sparer tid ved at have alle tilbud samlet ét sted, og kan derfor fokusere på de mere interessante aspekter af byggefasen, i stedet for at skulle kontakte flere forskellige håndværkere.

Trætilbygning til sommerhus

Det er ikke kun for helårsboliger, at en trætilbygning er et populært valg. Har du en skøn sommerbolig, som du ønsker at udvide? En trætilbygning er en stilfuld løsning til dit sommerhus, og det er relativt let at tilføje den.

Du kan også vælge at bygge din trætilbygning med modulbyggeri. Det er en hurtig og effektiv byggemetode, der sparer dig for mange timer med håndværkere.

Fordelene ved en trætilbygning

Der er adskillige fordele ved at foretrække en træ-tilbygning frem for en i glas eller mursten. Byggeri i træ er nemlig mere økonomisk fordelagtigt end brugen af andre materialer. Derudover er træ en miljøvenlig løsning, der bidrager til et mindre CO2-aftryk sammenlignet med sten eller beton i opførelsen af en tilbygning til huset.

Har du udfordringer med at finde identiske mursten? Dette problem undgår du ved at bygge i træ. Hvis du ønsker at ændre udtrykket, kan du nemt male eller ændre beklædningen.

Få 3 Tilbud på en tilbygning i træ

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Træ.dk

bygningsreglementet.dk