Tilbygning til Murermestervilla – Beregn Pris Her

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på en tilbygning til murermestervillaen? Så viser vi dig hvordan du let får tilbud flere byggefirmaer her.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 15. januar 2024
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Tilbygning til Murermestervilla

Få 3 Tilbud på tilbygning til murermestervilla

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Er du den priviligerede ejer af en smuk, klassisk murermestervilla?

Dette type hus er kendt for sin robusthed og er selve symbolet på fremragende håndværk. Du kan bo her i mange år, og hvis du mangler plads, kan du let tilføje en tilbygning.

Er det tid til at forstørre boligarealet i dit hjem?

Her kan du finde information om, hvad det koster at tilføje en tilbygning til en murermestervilla, hvordan du får et godt tilbud, samt finde oplysninger om arkitektoniske løsninger og bygningsreglementer.

Læs også: Tilbygning – Se hvordan du finder de rette til dit projekt

Tilbygning til Murermestervilla pris – Hvad er prisen for en tilbygning til en murermestervilla?

Tilbygning til Murermestervilla pris - Hvad er prisen for en tilbygning til en murermestervilla

Der er mange variabler, der påvirker prisen, når du planlægger at bygge. Det kan derfor være udfordrende at afgøre, hvad prisen for en tilbygning til en murermestervilla er. Prisen afhænger nemlig af størrelsen på den tilbygning, du vil bygge, typen af materialer du vælger, samt hvad tilbygningen skal indeholde. For eksempel er køkken og badeværelse mere kostbare at bygge end normale værelser.

Du bør forvente, at en tilbygning til en murermestervilla vil koste omkring 20.000 kr. pr. kvadratmeter. Denne pris inkluderer moms, materialer og lønnen til håndværkerne.

Når du skal finde en fordelagtig pris

Bor du i Jylland, eller er din adresse på Sjælland? Prisen for en udbygning til en murermestervilla varierer betydeligt afhængig af, hvor i landet du bor. En udbygning i Jylland eller på Fyn er billigere end en udbygning på Sjælland eller i hovedstadsområdet.

Ønsker du en attraktiv pris på en udbygning til din murermestervilla? Start din byggeproces på 3byggetilbud.dk. Her kan du få gratis og uforpligtende tilbud på, hvad din udbygning vil koste.

Rådfør dig med en arkitekt

En murermestervilla er typisk en ældre bygning, hvilket bidrager til dens unikke charme. Men det kan være en udfordring at designe en tilbygning til sådan et hus, så det ser harmonisk ud.

Har du planer på tegnebrættet? Du kan ansætte en arkitekt til at skitsere en tilbygning til din murermestervilla. På den måde kan du være helt sikker på, at det endelige resultat bliver præcis som du ønsker. Arkitekten vil nemlig have øje for de detaljer og muligheder, som du selv potentielt kunne overse.

Regler og lovgivning for opførelse af tilbygning til en murermestervilla

Uanset om du planlægger at opføre nye boliger eller lave en udvidelse til eksisterende huse, kan du ikke ignorere de relevante love og regler. Er du parat til at håndtere det nødvendige papirarbejde? Før du begynder på din udvidelse, skal du indhente en byggetilladelse. Desuden skal du også være opmærksom på BBR og lokalplaner.

Lyder det overvældende? En bygherre er fuldt ud bekendt med alle reglerne for udvidelser til murermestervillaer. Derfor kan du sikkert overdrage det juridiske ansvar til dem og bruge din tid på andre ting.

Leder efter inspiration

Før du starter med byggeriet af en tilbygning til din murermestervilla, kan det være fordelagtigt at søge inspiration. Ved at undersøge forskellige muligheder og løsninger, kan du finde ideer, du ikke selv havde overvejet, men som kan være praktiske at inkludere. Så det er ideelt at finde inspiration, før du kontakter håndværkerne. På denne måde sikrer du, at du får et resultat, som du kan være tilfreds med i mange år fremover.

Få 3 Tilbud på tilbygning til murermestervilla

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Betonhaandbogen.dk

Tilbygning.nu