Tilbygning – Se hvordan du finder de rette til dit projekt

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på tilbygning? Så viser vi dig hvordan du let får et sammenlignligt tilbud fra flere byggefirmaer her.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 15. januar 2024
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Tilbygning - Se hvordan du finder de rette til dit projekt
Mangler du plads i din bolig, så kan en tilbygning være svaret på dit pladsproblem. Med en tilbygning, kan du blive boende samme sted, men blot forøge kvadratmetrene i dit hjem og derved få et ekstra soveværelse, børneværelse, eller måske et ekstra badeværelse.

Få 3 Tilbud på en tilbygning

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Hvad er prisen for en tilbygning?

Her er stedet, hvor du kan få svar på, hvad prisen for en ny tilbygning er.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en ny tilbygning?

Har du behov for mere plads i dit hjem? En tilbygning kan være løsningen, når det er tid til at udvide din bolig.

Men hvad er prisen for en tilbygning?

Inden du starter med at grave det første spadestik, kan du læse mere om prisen per kvadratmeter og de regler, der gælder for en tilbygning, her.

Der er nemlig mange aspekter, du skal være opmærksom på, når du foretager en tilbygning.

Læs også: Byggefirma – Se hvordan du finder de rette til dit projekt

Tilbygning Pris – Hvad er prisen for en tilbygning?

Tilbygning Pris - Hvad er prisen for en tilbygning

Prisen for en tilbygning varierer baseret på, hvor i landet du befinder dig. I Sjælland og hovedstadsområdet vil du skulle forvente en dyrere kvadratmeterpris for tilbygningen, mens du i resten af landet kan opnå det samme resultat for mindre penge.

Prisen for en tilbygning starter fra kr. 20.000 pr. kvadratmeter.

Dette beløb dækker både materialer og arbejdsløn, og er baseret på antagelsen om, at du ikke selv skal udføre noget arbejde.

Selvfølgelig kan du reducere kvadratmeterprisen for din tilbygning, hvis du vælger at bygge den som et gør-det-selv projekt.

At opføre mindre er mere omkostningskrævende.

Har du en drøm om en omfattende tilbygning fyldt med potentiale? Du kan faktisk spare penge på dette. Det er faktisk billigere at forstørre din bolig i et større omfang. Derfor vil en tilbygning på 30 eller 40 kvadratmeter koste dig mindre at bygge end en på 10 kvadratmeter.

Søg efter den korrekte pris

En udvidelse af dit hjem kan være en dyr affære, og derfor er du nok på jagt efter den bedste pris. Ønsker du at spare nogle penge? Det anbefales at indsamle prisoverslag på udvidelser fra forskellige håndværkere, inden du starter ombygningen. Prisen på en udvidelse varierer nemlig, og der kan være betydelige forskelle fra håndværker til håndværker.

Er det uoverskueligt for dig at indhente tilbud? På 3byggetildbud.dk kan du finde gratis og uforpligtende tilbud fra erfarne professionelle. På den måde slipper du for selv at skulle indhente tilbud og forhandle dig frem til en fair pris på din udvidelse.

Regler for tilbygning

Regler for tilbygning
Husk at søge byggetilladelse, inden du påbegynder at bygge din tilbygning

Du kan ikke simpelthen beslutte at udvide din bolig, når du har lyst. Der er faktisk mange regler, du skal overholde ved tilbygning. Husk også at ansøge om byggetilladelse, før du starter, uanset om det er en tilbygning til et hus, en kolonihave eller noget helt andet.

Synes du, det lyder overvældende? Der er mange ting, du skal holde styr på, når du bygger. Derfor kan det være en god idé at søge hjælp fra en professionel håndværker. Det sikrer, at din tilbygning bliver opført i overensstemmelse med alle gældende regler.

Find inspiration til din nye udbygning 

Hvad enten du foretrækker bindingsværk, rå mursten eller bløde træbeklædninger, er der mange muligheder, når det kommer til en udvidelse af dit hjem. Er du allerede i byggeprocessen, eller leder du stadig efter den perfekte inspiration til din nye tilbygning?

Det er en smart idé at hente inspiration fra andre, som har erfaring med byggeprojekter. På den måde kan du omgå nogle af de faldgruber, der ofte opstår i forbindelse med udvidelse af et hjem. Dette kan sikre dig den bedste begyndelse på dit byggeprojekt.

Få 3 Tilbud på en tilbygning

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Byggeriets regler

bygningsreglementet.dk