Vinduespudser – Se hvad en vinduespudser koster og kan her

Hvilke opgaver kan en tømrer udføre? Hvad koster en tømrer? Få svar på spørgsmålene og bliv klogere på tømre i denne artikel.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 3. oktober 2023
Vinduespudser - Se hvad en vinduespudser koster og kan her
Det bliver mere og mere normalt at få en vinduespudser til at pudse private boligejeres vinduer, og typisk så er det endda også utrolig billigt.

Leder du efter en rimelig pris for vinduespolering?

På denne side kan du finde oplysninger om, hvilke priser vinduespolering starter fra.

Er du en DIY (Do it yourself/ Gør det selv) entusiast? Du kan også finde en detaljeret vejledning til, hvordan du polerer dine vinduer, samt hvilket udstyr du har brug for, hvis du selv vil påtage dig opgaven.

Få 3 Tilbud på vinduespudsning

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Læs også: Find Håndværker – Se hvordan du finder den rette håndværker

Hvad er prisen for en vinduespolering?

Hvad er prisen for en vinduespolering

Er det tid til at slippe af med det uønskede solfilter på dine vinduer, men har du ikke selv tid?

Prisen for en vinduespolering afhænger i høj grad af, hvor mange vinduer du skal have pudset. Et hus med mange glasvinduer tager selvfølgelig længere tid for en vinduespudser, hvilket vil øge prisen på jobbet, ligesom vinduer, der er svært tilgængelige, også vil være dyrere at rense.

Du skal dog forvente, at en vinduespolering koster fra 120 kr., afhængig af hvilke typer vinduer, der skal pudses.

Hvis du ønsker en nøjagtig pris på en vinduespudser, skal du derfor kontakte et firma, der kan assistere dig med opgaven. Hvordan du håndterer denne opgave, og samtidig finder den bedste pris på jobbet, kan du finde ud af mere om nedenfor.

Søg efter de mest fordelagtige priser på en vinduespudser

Det er muligt at spare en betydelig sum på vinduesvask, så det er klogt at udforske markedet grundigt, før du træffer en beslutning. 

Søger du en fordelagtig pris på vinduespudsning?

På 3byggetilbud.dk kan du opdage de mest fordelagtige priser på en vinduespudser. Her har du mulighed for gratis og uforpligtende at indhente tre konkurrencedygtige tilbud, der opfylder dine krav.

Uanset om du har dannebrogsvinduer, ovenlysvinduer eller ganske almindelige termoruder i dit parcelhus, kan du få et tilbud, der er tilpasset dine behov.

Skal dine solceller også rengøres?

Du skal simpelthen indtaste dine krav til den service, vinduespudseren skal yde, hvorefter du modtager tre forskellige tilbud fra virksomheder, der hver især kan opfylde dine behov. På den måde kan du i fred og ro vælge det tilbud, du mener er det bedste. Det er en hurtig og enkel måde at finde den bedste pris på vinduespudsning.

Spar penge med gør-det-selv vinduespudsning

Spar penge med gør-det-selv vinduespudsning.
At pudse sine egne vinduer, er en forholdsvis nem og hurtig opgave at løse selv, hvis man ikke ønsker at bruge penge på at få andre til opgaven, og koster ikke andet end en vinduesskraber og pudseudstyr, og så er timelønnen gratis.

Den mest økonomiske løsning til vinduespolering er, hvis du selv tager dig af det. Er du i stand til at vifte med svaberen uden at efterlade striber på glasset? Nedenfor kan du læse, hvordan du kan håndtere en ”gør det selv vinduespolering”. Det er faktisk muligt at opnå krystalklare vinduer uden at skulle hyre en professionel vinduespudser.

Her er hvordan du pudser dine vinduer selv

Er du klar til vinduespudsning? Når du påtager dig opgaven med gør det selv vinduespudsning, kan du opnå et flot resultat, hvis du følger disse trin.

  • Fyld en spand med vand, opvaskemiddel og en deciliter husholdningseddike. Hvorfor eddike, spørger du måske? Den vil reducere kalkstriber på ruden.
  • Hvis du vasker vinduer på en kold dag, skal vandet være varmt, mens det skal være koldt, hvis du pudser på en varm dag.
  • Sæb vinduet ind og bevæg skraberen jævnt fra venstre mod højre, mens du sørger for, at skraberen overlapper det netop vaskede område på ruden. Du kan også vælge at pudse fra højre mod venstre eller fra toppen af ruden og ned.
  • Afslut ved at tørre kanterne af vinduet.

Dette udstyr skal du bruge til vinduespudsning

Et skviser, en vinduesvasker, en klud og godkendte rengøringsmidler er blot nogle af de ting, en professionel vinduespudser bruger, når dine vinduer skal pudses. Har du alt det nødvendige udstyr til vinduespudsning?

Det mest essentielle udstyr til vinduespudsning er en spand, en indsæber, en skraber og en klud. Dette er ting de fleste allerede har i deres husholdning, så du behøver ikke at investere i meget udstyr, før du kan begynde at pudse dine vinduer derhjemme.

Hvis du har svært ved at finde tiden til at gøre det selv, kan du alternativt hyre en professionel vinduespudser, som hurtigt kan tage sig af opgaven for dig.

Få 3 Tilbud på vinduespudsning

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Dansk Service