Ejendomsservice – Se hvad det koster og hvad du kan forvente

På denne side kan du finde mere information om, hvad ejendomsservice koster, og hvordan du finder den rette løsning til dine behov til en god pris.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 1. august 2023
Ejendomsservice - Se hvad det koster og hvad du kan forvente
Ejendomsservice kan være opgaver lige fra trappevask, til fjernelse af ukrudt og skifte pærer i en opgang.

Få 3 Tilbud på ejendomsservice

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

De store, frodige fællesområder skal klippes, trappen skal rengøres, og det ser ud som om lampen ved indgangen også behøver en ny pære.

Har du tiden til at håndtere alle disse opgaver, der følger med ejendomsansvaret?

Du kan hurtigt ende med at bruge mange timer hver dag på at tage dig af både små og store opgaver, så hvis du ønsker at spare tid i din hverdag, er ejendomsservice svaret.

På denne side kan du finde mere information om, hvad ejendomsservice koster, og hvordan du finder den rette løsning til dine behov til en god pris.

Du kan også blive klogere på, hvad du faktisk betaler for, når du vælger at lade andre tage sig af den opgave, som ejendomsservice er.

Læs også: Find Håndværker – Se hvordan du finder den rette håndværker

Hvad er prisen for ejendomsservice?

Hvad er prisen for ejendomsservice
Ejendomsservice priser afhænger af hvilke opgaver der skal løses, og her er der kæmpe forskel på hvilke behov man har fra ejendom til ejendom, hvor nogle blot ønsker at haven skal ordnes, mens andre har behov for komplet service .

Prisen for ejendomsservice varierer meget, da det afhænger af antallet og omfanget af de opgaver, du skal have udført.

Det er selvfølgelig mere bekosteligt med ugentlig klipning af store fællesområder sammenlignet med en hurtig rengøring af trapper i den mindre ejendom.

Dog skal du forvente, at ejendomsservice vil koste mindst 133 kroner pr. bolig om måneden.

Er du på udkig efter mere end blot vejledende priser for ejendomsservice?

Når du har fastlagt, hvilke opgaver du skal have hjælp til, kan du henvende dig til erfarne virksomheder, som har mange års erfaring i at løse opgaver inden for ejendomsservice.

Det giver dig tryghed i, at ejendommen altid fremstår skinnende, så alle beboere kan føle sig komfortable på de fælles områder, både udenfor og indenfor.

Sådan finder du de bedste priser på ejendomsservice

Er du parat til at overdrage ansvaret for ejendomsservice til erfarne virksomheder? Du behøver ikke bekymre dig om, om alt fungerer optimalt, når du lader professionelle håndtere opgaven. Men inden du sorgfrit kan krydse trappevask og hækkeklipning af på dagens to-do-liste, skal du finde de mest konkurrencedygtige priser på ejendomsservice.

På 3byggetilbud.dk har du mulighed for gratis og uforpligtende at indhente priser på ejendomsservice, der passer til dine krav. Her får du et overblik, der præsenterer dig for specifikke pris-eksempler, så du nemt kan vælge den løsning, der opfylder dine behov.

Ejendomsservice kan omfatte:

 • Trappevask og fejning
 • Rengøring af tagrender
 • Installation af navneskilte på døre og postkasser
 • Bekæmpelse af skadedyr
 • Vinduesvask og vinduespolering
 • Installation af brandalarmer
 • Snerydning og saltning
 • Affaldshåndtering og storskrald
 • Udluftning af radiatorer
 • Udskiftning af pærer

Nyd de mange fordele ved ejendomsservice fra erfarne virksomheder

Der er mange fordele ved at vælge ejendomsservice.

Har du ansvaret for en boligforening? Det er en god og pålidelig løsning at vælge professionel ejendomsservice, hvis du ejer en eller flere ejendomme.

På denne måde kan du delegere flere tidskrævende opgaver til en virksomhed, der opfylder dine behov og holder din ejendom i tiptop stand. Du kan nemt skabe et rent og indbydende miljø både i selve ejendommen og på de fælles områder, hvor beboerne færdes dagligt.

Få 3 Tilbud på ejendomsservice

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om ejendomsservice

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvad kan ejendomsservice inkludere?

Ejendomsservice kan inkludere alle former for tilsyn og vedligehold af bygninger og udendørsarealer. Det kan være alt fra rengøring, til mindre reperationer og koordinering af håndværkere.

Hvad koster ejendomsservice?

Prisen for ejendomsservice afhænger af hvilken service man ønsker. Er det f.eks. Kun simpel trappevask man ønsker kan det være hundrede kroner årligt pr. lejlighed imens en fast tilknyttet vicevært der ordner alt kan koste op til flere tusinde årligt pr. lejlighed.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Ejendomsservice tekniker