Luft til Luft Varmepumpe – Prisberegner & Indhent tilbud

Det kan være en jungle at finde den bedste luft til luft varmepumpe til dit behov. Se vores guide og prøv vores prisberegner her.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 18. oktober 2023
Luft til Luft Varmepumpe - Prisberegner & Indhent tilbud
En Luft til Luft Varmepumpe er især igennem de senere år blevet utroligt populære, til at erstatte de ældre og dyre varmekilder i danske hjem.

Få 3 Tilbud på Luft til luft varmepumpe

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Installation af luft-til-luft-varmepumpe

I de seneste år har varmepumper vundet stor popularitet i danske hjem.

Især installationen af luft til luft varmepumper har oplevet en stigning, hvilket kan tilskrives, at denne form for opvarmning er den mest økonomiske blandt alternative varmekilder.

Ønsker du at holde dig varm i vinter?

På denne side finder du information om prisen for installation af en luft til luft varmepumpe.

Du kan også finde flere detaljer om, hvordan du selv kan installere varmepumpen, hvis du ønsker at spare mere end bare nogle få penge i dit budget.

Læs også: Varmepumpepuljen 2024 – Få op til 27.000 i tilskud

Luft-til-luft varmepumpe pris – Hvad er prisen for installation af en luft-til-luft varmepumpe?

Luft-til-luft varmepumpe pris - Hvad er prisen for installation af en luft-til-luft varmepumpe

Det er ikke altid lige let at give et klart svar på, hvad det koster at installere luft til luft varmepumper. Prisen varierer nemlig afhængig af, hvilken model du foretrækker og størrelsen på det område, du har brug for at opvarme.

Er du i overvejelser om en luft til luft varmepumpe? I forhold til varmepumper, er en luft til luft varmepumpe det mest økonomiske valg. Prisen på en luft-til-luft varmepumpe starter allerede fra 15.000 kroner inklusiv montering. Men hvis du har specifikke krav til din varmepumpe, kan du forvente, at prisen kan stige.

Læs også: Varmepumpe – Prøv prisberegner og indhent tilbud her

Få en fordelagtig pris på installation af luft til luft varmepumpe.

Du kan spare en betydelig sum penge på din varmeregning ved at vælge en energieffektiv opvarmningsmetode, såsom installation af en luft til luft varmepumpe. Dette kan hjælpe dig med at reducere dine månedlige omkostninger.

Inden du kan se besparelserne opbygge sig på din bankkonto, skal du dog først have installeret din nye varmekilde. Er du allerede på udkig efter tilbud på en luft til luft varmepumpe? Det du har brug for er en god pris, inklusiv montering.

3byggetilbud er en national service, der hjælper dig med at få et overblik over dine muligheder, inden du bestiller en varmepumpe. Her kan du anmode om gratis og uforpligtende tilbud fra professionelle installatører og sammenligne forskellige luft til luft varmepumper, hvor prisen inkluderer montering. Dette er en nem, hurtig og uforpligtende måde at starte din rejse mod at få en ny varmepumpe i dit hjem.

Er det muligt for mig selv at installere en luft til luft varmepumpe?

Er du typen, der elsker at gøre tingene selv og har en stærk teknisk kunnen? Selvinstallation af en luft til luft varmepumpe er faktisk en realistisk mulighed, og hvis du kan bidrage til opsætningen selv, kan du spare penge. Men når du installerer en luft til luft varmepumpe selv, er det vigtigt, at du overholder alle gældende regler og retningslinjer på området.

Få 3 Tilbud på Luft til luft varmepumpe

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

SparEnergi