Tilbygning til Sommerhus – Prøv vores prisberegner her

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på en tilbygning til sommerhuset? Så viser vi dig hvordan du let får tilbud flere byggefirmaer her.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 15. januar 2024
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Tilbygning til Sommerhus
Tilbygning til Sommerhus, kan være en billig måde at sikre at der er rigeligt plads til hele familien samt gæster, uden at skulle ud og købe et helt nyt sommerhus.

Få 3 Tilbud på en Tilbygning til Sommerhus

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Der er en vidunderlig frihed ved at pakke sin taske og køre hen mod sommerhuset. Her er der ingen forpligtelser, nu er det tid til afslapning med familien.

Men der kan hurtigt opstå behov for ekstra plads, hvis man virkelig vil nyde livet i sommerhuset fuldt ud.

Overvejer du en udvidelse af dit sommerhus?

Før du starter byggeriet, kan du her finde information om, hvad det vil koste at bygge til, hvilke regler du skal være opmærksom på, og hvordan du finder en god pris pr. kvadratmeter for din udvidelse af sommerhuset.

Læs også: Byggefirma – Se hvordan du finder de rette til dit projekt

Tilbygning til Sommerhus pris – Hvad koster en udvidelse af et sommerhus?

Tilbygning til Sommerhus pris - Hvad koster en udvidelse af et sommerhus

Før du starter byggeriet, skal du finde ud af, hvad en udvidelse af dit sommerhus og/eller nyt tag på sommerhus vil koste. Prisen varierer nemlig afhængigt af dine ønsker og forventninger til udvidelsen. Ønsker du et køkken eller badeværelse i din udvidelse? Det er dyrere at lave vådrum end almindelige værelser, og det skal du være opmærksom på, når du forhandler om prisen.

Vil du bygge en udvidelse i træ eller mursten? Dit valg af materialer vil også påvirke prisen for udvidelsen af dit sommerhus.

Den gennemsnitlige pris ligger dog omkring 20.000 kr. pr. m.2, men varierer afhængigt af, hvor i landet du bor.

Det er nemlig billigere at bygge en udvidelse, hvis dit sommerhus ligger i Jylland eller på Fyn, end hvis det ligger på Sjælland.

Få en god pris

En god pris er afgørende for din byggeproces. Har du et bestemt budget? Hvis du vil holde dig inden for en bestemt ramme, er det vigtigt, at du får en god pris på din udvidelse af sommerhuset. Den rigtige pris pr. kvadratmeter kan være afgørende for, om du kan opfylde dine drømme om sommerhuset.

Mangler du en god pris på din udvidelse af sommerhuset? På 3byggetilbud.dk kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder, så du nemt kan få gratis og uforpligtende tilbud fra professionelle håndværkere.

Byg selv og spar penge på udvidelsen af sommerhuset

Byg selv og spar penge på udvidelsen af sommerhuset
Ved selv at bygge tilbygningen til sommerhuset, kan du spare mange penge, så længe du følger alle regler, og indhenter byggetilladelse m.v. inden påbegyndelsen.

Ønsker du at holde en lav pris pr. kvadratmeter på din udvidelse af sommerhuset? Der kan være penge at spare, hvis du er handy. Hvis du selv står for dele af byggeriet, kan du undgå store udgifter. Overvej derfor, om din udvidelse af sommerhuset skal være et gør-det-selv-projekt.

Love og regler for udvidelse af sommerhus

Der er mange regler, der skal overholdes, når du bygger en udvidelse til dit sommerhus. Det gælder, uanset om du bygger nyt eller laver en udvidelse til et ældre sommerhus.

Byggetilladelse, lokalplaner og BBR er bare nogle af de papirer, du skal have styr på. Lyder det overvældende? En bygherre kender alle reglerne for udvidelse af sommerhuse, så du ikke selv skal bruge tid på papirarbejdet.

Leder du efter inspiration?

Er det første spadestik allerede taget, eller leder du stadig efter inspiration til din udvidelse af sommerhuset? Det er en god idé at søge inspiration, før du starter med at bygge. På den måde kan du være på forkant med de udfordringer og problemer, der altid opstår, når du skal starte et nyt byggeprojekt.

Få 3 Tilbud på en Tilbygning til Sommerhus

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Træ.dk

Bygningsreglementet.dk Energiforbrug i sommerhus