Trappelift priser: Beregn pris på Trappelift

Hvis du bor i et hjem med flere etager og f.eks. har et handicap som kan medføre gangbesvær, er kørestolsbruger eller blot er ældre med nedsat mobilitet, så er der ingen tvivl om at prisen på en trappelift har en stor betydning. Derfor har vi forsøgt at besvare nogle af de spørgsmål du måske sidder inde med.

En trappelift kan indbygges i utroligt mange private hjem, parcelhuse og villaer. Hvis der er plads til en trappe i hjemmet, så vil der formentligt også være plads til en trappelift. Og med mobilitetsbesvær, så kan en trappelift sikre at du kan blive boende i din bolig i væsentligt længere tid.

Få 3 Tilbud på en trappelift til hos 3byggetilbud.dk

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Trappelift priser Beregn pris på Trappelift
Eksempel på en Trappelift

Beregn vejledende pris på en trappelift


Få 3 Tilbud På en trappe elevator

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Hvad koster en trappelift?

En trappelift til private hjem koster mellem 25.000 og 70.000 kroner, inklusive moms, montering og rådgivning. Prisen kan variere baseret på forskellige faktorer såsom trappens design og størrelse samt den valgte trappelifts model og funktioner​.

Trappelift pris – Hvad koster en trappelift

Prisen på en trappelift til private hjem, i en villa eller parcelhus koster mellem 25.000 kroner og 70.000 kroner inkl. moms samt montering, rådgivning m.v.

Ting som har en betydning for prisen på en trappelift er hvilken type trappe elevator du ønsker, hvordan boligen er indrettet, da nogle boliger har god plads til en trappelift, mens andre bygninger kan kræve mere arbejde for at få plads til den.

Prisen kan godt virke til at være forholdsvis høj, men hvis man sammenligner med prisen ved at sælge, flytte, købe eller leje en ny bolig, så er en trappelift langt billigere, og giver dig mulighed for at blive i dit hjem i længere tid.

Læs også:

Hvad koster en elevator?

Elevator Til Private Hjem: Beregn Pris På Villa Elevator

Hvad koster en altan? Beregn pris med vores prisberegner

Ejendomsservice priser: Beregn hvad viceværtservice koster

Dørtelefon og dørtelefonanlæg Guide: Se Prisen

Kan jeg få en trappelift i mit hjem?

Langt de fleste private hjem kan få plads til en trappelift, da den typisk ikke fylder særlig meget og da den blot skal kunne køre henover en eksisterende trappe.

Man behøver ikke særlig meget plads, for at få etableret en trappelift i private hjem, villa eller parcelhuse, og derfor er der en stor sandsynlighed for at der også er plads i dit hjem.

Dog kan størrelsen af dit hjem have en påvirkning på hvilken type trappe elevator du ønsker at få installeret i hjemmet.

Trappelift pris - Hvad koster en trappelift
Trappelift priser – Hvad koster en trappelift

Ting der påvirker prisen på trappelift i din bolig?

 • Hvilken type trappelift du vælger.
 • Hvordan din bolig er indrettet.
 • Hvor stor skal trappeliften være?
 • Hvor mange etager skal trappeliften være?
 • Hvor mange kilo skal trappeliften kunne løfte?

Se i videoen mere omkring en trappelift

Byggetilladelse til trappelift i private hjem?

Nej, du behøver ikke at søge om byggetilladelse, for at få monteret en trappelift i dit hjem. Det kræver nemlig ingen byggetilladelse at få en trappelift, medmindre du foretager større ændringer i hjemmet, som kan have en betydning på brandfare og lignende i hjemmet.

Kan man få tilskud til en trappelift?

Ja i visse tilfælde, så vil kommunen kunne give tilskud til en trappelift i dit hjem, hvis den kan gøre boligen bedre egnet som opholdssted for dig som beboer.

Her lægger kommunen vægt på oplysningerne omkring din bolig, og om der f.eks. er toilet og bad på første sal, samt din evne til at gå på trapper. Derudover så lægger kommunen også vægt på om der er andre ændringer i din bolig der er nødvendige for at du kan blive boende i boligen, hvis trappeliften bliver installeret.

Få 3 Tilbud På en trappe elevator

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvad koster en trappelift til privat hjem?

Prisen for en trappelift til private hjem koster mellem 25.000 kroner og 70.000 kroner inkl. moms. Prisen kan dog variere afhængig af placeringen, størrelsen og modellen af trappeliften som skal monteres.

Skal man søge om byggetilladelse til en trappelift i hjemmet?

Nej, med en trappelift behøver du ikke at søge om byggetilladelse, da der ikke forestages større ændringer i hjemmet som f.eks. kan påvirke brandsikkerhed og lignende.

Kan man få tilskud til en trappelift?

Ja, hvis kommunen vurdere at en trappelift kan gøre din bolig bedre egnet til dig, så du kan blive boende i længere tid.

Kan man leje en trappelift?

Ja der findes få enkle leverandører der tilbyder at leje en trappelift ud, dog fortrækker de fleste at få deres egne, da det typisk er billigere på den lange bane.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Læs hvad der har betydning for vurderingen af tilskud til en trappelift her

Læs lovgivningen om en trappelift hos ankestyrelsen her