Annonce

TIPS & RÅD

Elevator Til Private Hjem: Beregn Pris På Villa Elevator

De fleste der bor i private hjem med flere etager, kan have glæde af en indendørs villa elevator, hvor man ubesværet kan komme fra stueplan til første sal. En elevator til private hjem, gør hverdagen langt lettere, uanset om det gælder mennesker med handicap som medføre gangbesvær, kørestolsbrugere eller blot ældre som har nedsat mobilitet.

Men hvad skal du forvente at en elevator til private hjem pris ligger på? Det kigger vi på i denne artikel.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 25. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.

En elevator kan indbygges i utroligt mange private hjem, parcelhuse og villaer. Hvis der er plads indendørs i et lille rum, et skab eller i hjørnet af et rum, så kan man nemt lave hul igennem etagedækkene, hvor man kan installere en hjemme-elevator.

De fleste private boliger med flere etager har muligheden for etablering af en hjemme elevator som f.eks. gør flytninger lettere og billigere hvis man også anvender et flyttefirma, og med vores pris beregner kan du få en vejledende priside om hvad den kommer til at koste.

Få 3 Tilbud på en elevator til private hjem hos 3byggetilbud.dk

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Elevator Til Private Hjem Beregn Pris På Villa Elevator
Eksempel på Elevator Til Private Hjem – Villa Elevator

Beregn vejledende pris på en privat hjemme elevator

[stm-calc id=”1699″]

Få 3 Tilbud På elevator

100% gratis og uforpligtende

Hvad koster en elevator til private hjem?

En elevator til private hjem i en villa eller parcelhus koster typisk mellem 600.000 og 900.000 kroner, inklusiv moms, montering og rådgivning. Prisen påvirkes af elevatortypen, bygningens indretning samt omkostninger til opmåling, byggearbejde, levering, installation, og opfyldelse af myndighedskrav som brandsikring og sikring af flugtveje

Villa Elevator pris – Hvad koster en elevator til private hjem?

Prisen på en elevator til private hjem, i en villa eller parcelhus koster mellem 600.000 og 900.000 kroner inkl. moms samt montering, rådgivning m.v.

Ting som har en betydning for prisen på en indendørs privat elevator er hvilken type elevator du ønsker, hvordan bygningen er indrettet, da nogle boliger har god plads til en elevator, mens andre bygninger kan kræve mere arbejde for at få plads til den.

Størstedelen af prisen på en elevator til private hjem og villaer, er faktisk baseret på alle opmålinger, byggearbejdet, byggepladsforanstaltninger, leveringen, installationen af elevatoren, samt alt arbejde der er relaterede til myndighedskrav til brandsikring, sikring af flugtveje m.v.

Læs også:

Hvad koster en elevator?

Hvad koster en altan? Beregn pris med vores prisberegner

Ejendomsservice priser: Beregn hvad viceværtservice koster

Dørtelefon og dørtelefonanlæg Guide: Se Prisen

Trappelift priser: Beregn pris på Trappelift

Kan jeg få en elevator i mit hjem?

Langt de fleste private hjem kan få plads til en elevator, ved f.eks. at placere den i et hjørne i rummet, i et mindre værelse eller ved at fjerne et skab.

Man behøver ikke særlig meget plads, for at få etableret en elevator i private hjem, villa eller parcelhuse, og derfor er der en stor sandsynlighed for at der også er plads i dit hjem.

Dog kan størrelsen af dit hjem have en påvirkning på hvilken type privat villa elevator du ønsker at få installeret i hjemmet.

Villa Elevator pris - Hvad koster en elevator til private hjem
Eksempel på en indendørs privat villa elevator

Ting der påvirker prisen på en villa elevator i private hjem

  • Hvilken type elevator du vælger.
  • Hvordan din bolig er indrettet.
  • Skal det være en indvendig eller udvendig elevator?
  • Hvor mange etager skal elevatoren være?
  • Hvor mange kilo skal elevatoren kunne løfte?

Se i videoen hvordan en elevator i private hjem kan se ud

Byggetilladelse til elevator i private hjem?

Ja, du skal søge byggetilladelse, inden du får monteret en elevator i private hjem og villaer. Du kan selv søge byggetilladelsen på din kommunes hjemmeside, hvor du kan finde information omkring hvordan du får en byggetilladelse til indendørs elevator i din villa, ellers kan du blot ringe til den tekniske forvaltning.

Dog vil langt de færreste give sig i kast med at søge en byggetilladelse til en elevator i deres private hjem, da der er en lang række regler og love man skal kende til, så typisk så får man elevatorfirmaet til at stå for ansøgningen på vegne af dig.

Få 3 Tilbud På elevator

100% gratis og uforpligtende

Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvad koster en villa elevator til privat hjem?

Prisen for en villa elevator til private hjem koster mellem 450.000 kroner og 900.000 kroner inkl. moms. Prisen kan dog variere afhængig af placeringen, størrelsen og modellen af elevatoren der skal monteres.

Skal man søge byggetilladelse til en villa elevator i private hjem?

Ja, du skal søge byggetilladelse når du skal have en villa elevator installeret i private hjem. Du kan finde informationer på din kommunes hjemmeside, kontakte dem telefonisk, eller blot lade elevatorfirmaet stå for det, hvilket vi anbefaler.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Læs bekendtgørelsen om anvendelse af en elevator i privat bolig her

Bygningsreglementet.dk – Læs om etablering af en elevator her

Læs om krav til elevatorer på arbejdstilsynet.dk her