TIPS & RÅD

TV-Inspektion af Faldstamme: Beregn pris og Få Tilbud (2024)

Har du problemer med afløbet eller udtrækket i toilettet? Lugter det fra afløbet eller klukker toilettet efter du har skyllet ud? Så er det ofte problemer med faldstammen.

Inden du kan vurdere hvad der er galt med din faldstamme, så kræver det at der bliver lavet en TV-inspektion af faldstammen. Heldigvis så er en TV-inspektion af faldstamme ikke en dyr opgave, og i denne artikel kan du se priser, få tilbud og læse alt hvad du bør vide om en TV-Inspektion af din faldstamme.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 18. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.

Faldstamme TV-Inspektion er et lille indgreb, hvor man kan få viden om hvad problemet kan være i rørene, ved at indfører et lille kamera i stammen, for at finde potentielle skader og lignende.

Få 3 Tilbud på TV-Inspektion af faldstamme hos 3byggetilbud.dk

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

TV-Inspektion af Faldstamme
TV-Inspektion af Faldstamme

TV-Inspektion af faldstamme pris – Beregn prisen på TV-Inspektion af faldstamme

Få 3 Tilbud På TV-Inspektion af faldstamme

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Hvad koster en TV-inspektion af faldstamme?

Prisen på en TV-inspektion af faldstamme koster typisk et sted mellem 1200-1800 kroner og tager et sted mellem 1 og 2 timer for et kloakfirma at fortage TV-inspektionen af faldstammen.

Du kan bruge vores prisberegner i toppen af artiklen her, til at få en vejledende pris på hvad TV-inspektion af faldstamme koster, samt hvad prisen på eventuelle reparationer er.

Med i prisen så følger der ofte også en DVD eller USB med, fra TV-inspektionen samt en eventuel mindre rensning eller spuling af rørene i faldstammen, hvis der er vurderet at det kan afhjælpe problemet.

Hvis der er større problemer, så får man typisk TV-inspektionen af faldstammer med i prisen, såfremt kloakfirmaet skal udbedre problemet med en eventuel faldstamme renovering eller udskiftning eller måske blot en strømpeforing af faldstammen som begge dele også unset hvad ville kræve en TV-inspektion.

Hvis du vil vide præcist hvad det koster at få lavet en TV-inspektion i netop din faldstamme, så anbefaler vi at du indhenter flere tilbud fra lokale kloakvirksomheder hos 3byggetilbud.dk her som tilbyder 3 gratis tilbud, så du får den billigste pris på TV-inspektion af faldstamme.

Hvornår bør man få fortaget en TV-inspektion af sin faldstamme?

Fordele ved en TV-inspektion af faldstamme

 • Nemt og billig metode til at fejlfinde problemer i rør
 • Kan anvendes ved områder der er svære at tilgå
 • Tager under 2 timer at få fortaget

Det er en god ide at få fortaget en TV-inspektion af sin faldstamme i sin bolig eller lejlighedskompleks, hvis der er problemet med afløbet, eller lugt fra toilet eller kloak.

Det er et lille indgreb, som sikre at man ved præcist hvad man skal reparere i faldstammen, såfremt der er problemer med rørene. Det er nemlig oftest besværligt at komme til netop disse rør, så derfor er det nemt at fortage reparationer og renoveringer meget præcist, i stedet for de mere indgribende løsninger såsom at brække gulv og vægge op.

Hvad er en TV-inspektion og hvordan fortages den?

Se i videoen hvordan en TV-inspektion foretages

En TV-inspektion er når man indsætter et lille kamera i faldstammen, hvorefter man kan undersøge alle rør, for at finde frem til de fejl og skader der måtte være være i rørsystemet.

Kameraet som anvendes, er udformet som en slange, hvor kameraet er toppen af slangen. På den måde kan kameraet tilgå ethvert område i rørsystemet, selv de sværeste tilgængelige steder.

Enten så sidder kloakmesteren i det rum hvor TV-inspektionen fortages, og kontrollere kameraet, ellers så sidder han i hans bil, hvor han kan kontrollere det derfra, og kan notere placeringen af problemerne m.v.

Til slutningen af TV-inspektionen, så vil der blive lavet en rapport med billeder og noter omkring rørene, så den kan bruges til fremtidig brug eller til når rørene skal repareres.

En del af en TV-inspektion af en faldstamme er ofte at der bliver spulet med vand for at fjerne det værste snavs og skidt i rørene, og for at sikre at man ikke undgår at se små revner og fejl i rørene med kameraet.

Når rørene i faldstammen bliver spulet, så kan det skabe lugtgener i opgangen og for naboer, så derfor skal man oplyse naboerne omkring dette inden opgaven igangsættes.

Få 3 Tilbud På TV-inspektion af faldstamme

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvad er en TV-inspektion af faldstamme?

En TV-inspektion i faldstammen, er når man indsætter et lille kamera i faldstammen, for at kunne undersøge rørsystemet for potentielle skader og problemer.

Hvad koster TV-inspektion af faldstamme?

Prisen for en TV-inspektion af faldstamme koster typisk et sted mellem 1200-1800 kroner og tager 1 til 2 timer for et kloakfirma at fortage TV-inspektionen af faldstammen.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Regler og tekniske bestemmelser for danske TV-inspektionsfirmaer

Teknologiske.dk – Teknologisk institut

Henvisninger:

Læs omkring teknikken bag en TV-inspektion hos Teknologiske Institut her.

Læs reglerne for Danske TV-inspektionsfirmaer og deres kontrolordning her