Betongulv i badeværelse – Find Inspiration & Beregn Pris

Find inspiration til betongulvet i dit badeværelse, se hvad det koster og få hjælp til at indhente tilbud fra håndværkere lige her.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 16. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Betongulv i badeværelse - Find Inspiration & Beregn Pris
Betongulv i badeværelse, er en billig gulvløsning, som kan give et unikt look i forhold til fliser, som man typisk ser i badeværelser.

Få 3 Tilbud på at få betongulv i badeværelse

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Betongulve til badeværelset er mere populære end nogensinde før.

Står du over for en hjemmerenovering? Du kan tænke over det trendy og rå betongulv, der tilfører et urbant præg til dit badeværelse. Det er en økonomisk løsning i forhold til fliser, er let at støbe og har en lang levetid.

Er du interesseret i at lære mere om de forskellige betongulvsmuligheder til badeværelset?

Her kan du finde oplysninger om priser, støbning, tykkelse og tørringstid, samt vælge mellem ny gulvbelægning og poleret betongulv eller rå betongulv.

Læs også: Betongulv – Prøv prisberegner & Få tips/tricks her

Betongulv i badeværelse pris – Hvad er prisen på et betongulv til badeværelset?

Betongulv i badeværelse pris - Hvad er prisen på et betongulv til badeværelset

Betongulv til badeværelset er forholdsvis billigere end andre gulvtyper. Prisen på store klinker og attraktive fliser kan nemt blive ganske omkostningsfuldt.

Prisen for et betongulv til badeværelset starter fra 300 kr. pr. m2, men selvfølgelig kan prisen variere.

Faktorer som tykkelse, areal og erfaring med materialet er alle betydningsfulde, når prisen skal bestemmes. Hvis du vælger at støbe betongulv til badeværelset selv, er der naturligvis penge at spare.

 Sådan installerer du et betongulv i badeværelset

Planlægger du at støbe et betongulv til dit badeværelse? Hvis du mangler erfaring med materialet, kan det være en fordel at få et tilbud fra en professionel håndværker. På 3byggetilbud.dk kan du modtage et gratis og uforpligtende tilbud, så du hurtigt kan få installeret dit nye gulv.

At lægge betongulv til badeværelset som et gør det selv projekt kan nemt medføre problemer. Du skal være opmærksom på aspekter som støbning, tørretid og korrekt tykkelse.

Er du bekymret for fugtskader i dit hjem? Da badeværelset er et vådrum, er det afgørende, at betongulvet er lagt korrekt for at undgå fugt og skimmelsvampe. En professionel håndværker er din sikkerhed for, at gulvet bliver lagt fejlfrit.

Betongulv der er poleret eller i sin rå tilstand

Betongulv der er poleret eller i sin rå tilstand
Eksempel på betongulv med et råt look.

Der er flere valgmuligheder, når du planlægger at støbe et betongulv i badeværelset. Du har mulighed for at vælge et poleret betongulv eller et råt betongulv. Begge disse gulvtyper tilbyder et unikt udseende, der kan give dit hjem et specielt touch.

Et poleret betongulv er dog det foretrukne valg til badeværelset, da denne type gulv er ideel for vådrum. Ønsker du at tilføje et sidste touch til gulvet? Du har mulighed for at male et poleret betongulv med epoxymaling, hvilket kan tilføre farve til badeværelsets gulv.

Enkel løsning med conteco beton

Det er velkendt, at et badeværelsesrenovering hurtigt kan blive en bekostelig affære, især gulvet kan være en stor udgift. Men det behøver ikke nødvendigvis at være tilfældet. Har du overvejet fordelene ved conteco beton?

Conteco er et yderst fleksibelt materiale, der tillader dig at anvende beton ovenpå eksisterende fliser. Dette betyder, at du undgår at skulle fjerne de gamle klinker, før du lægger dit nye betongulv.

Dette kan spare dig for betydelig tid, som du i stedet kan bruge på de mere spændende dele af renoveringsprocessen.

Et favoritvalg til badeværelset

Er du opdateret på de seneste tendenser inden for boligindretning? Et råt betongulv kan tilføje det perfekte touch til dit badeværelse, og når du støber gulvet, behøver du ikke bekymre dig om, hvornår det skal lægges om. Et betongulv i badeværelset går aldrig af mode, da det minimalistiske og stilrene look er kommet for at blive. Fliser og klinker skal til gengæld udskiftes i takt med skiftende trends.

Få 3 Tilbud på at få betongulv i badeværelse

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Bygningsreglementet.dk