TIPS & RÅD

Indbrudssikrede vindue: Se fordele, ulemper og pris

Hvis du vil føle dig tryg både i hjemmet, men også når du ikke er hjemme, så er indbrudssikrede vinduer oplagte til at sikre dit hjem fra indbrud, så du på den måde kan sikre at dig og din familie føler sig trygge, også selvom man ikke er hjemme.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 18. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.

Indbrudssikrede vinduer er blevet yderst populære indenfor de senere år, da der har været nogle massive bølger af indbrud i hjemmet. Men det kan også være i virksomheder som oplever indbrud og tyverier, hvor det er en god investering at sikre sig i mod dette.

Vinduer er typisk en af de mest kendte veje for tyve og ind i hjemmet, så derfor bør man gøre det så svært som muligt for tyven at komme indenfor.

Hvis du vælger indbrudssikrede vinduer, så får du nogle specifikke vinduer, som er desginet og konstrueret til at gøre det ekstra besværligt for tyve at skaffe sig adgang til dit hjem eller din virksomhed.


indbrudssikrede vindue Se fordele, ulemper og pris
indbrudssikrede vindue

Beregn prisen på indbrudssikrede vinduer

[stm-calc id=”959″]

Få 3 Tilbud nye indbrudssikrede vinduer

 • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
 • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
 • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Hvad er et indbrudssikrede vindue?

Indbrudssikrede vinduer har

 • Forstærkede hængsler samt kolver
 • Sikkerhedsslutblik
 • Paskvilsystem med flere lukkepunkter
 • sikkerhedslimede ruder
 • Glaslisten sidder på indersiden af ruden

Et indbrudssikrede vindue, er et vindue som er designet til at gøre det ekstra besværligt for en tyv at skaffe sig adgang til.

Et vindue som er indbrudssikrede, er typisk forstærket i forhold til et almindeligt vindue, hvor der f.eks. er forstærkede hængsler og kolver, sikkerhedsslutblik, sikkerhedslimede ruder og paskvilsystem med flere lukkepunkter. Alt dette er med til at besværliggøre indtrængen af ubudne gæster i hjemmet.

Typisk så sidder vinduets glasliste også på indersiden af ruden, hvilket betyder at tyven ikke kan afmontere ruden udefra, som typisk er det man ser ved indbrud, som er muligt ved mange af de ældre og mindre sikrede vinduer.

Se i videoen hvordan indbrudssikrede vinduer virker

Læs også vores andre artikler om vinduer:

Støjdæmpende vinduer: Se Tilskud, Beregn pris

Aluminium vindue: Se fordele, ulemper og pris

Punkterede rude: Sådan udskiftes et punkteret vindue

Termorude Pris: Beregn nye Termovinduer Priser

Sorte Sprossede Vinduer: Se muligheder og beregn pris

Vedligeholdelsesfrie vinduer: Se muligheder og beregn pris

Fordele og ulemper ved indbrudssikrede vinduer

Lad os kigge på de forskellige fordele og ulemper der findes med indbrudssikrede vinduer, så du kan få et overblik over om de potentielt kan passe til dit projekt.

Fordele

 • Undgå potentielle indbrudstyve
 • Give en psykologisk afskrækkende effekt, som kan afskrække indbrudstyve inden de forsøger at bryde ind.
 • Mindske beboeres frygt for indbrud
 • De ligner almindelige vinduer
 • Hæv værdien af hjemmet, ved at potentielle købere kan se at det er et sikkert hjem.

Ulemper

 • Kan hindre flugt igennem vinduer ved nødstilfælde som brand.
 • Kan afskrække potentielle købere, da det kan være et tegn på at huset ligger i et område med mange indbrud.
 • Kan koste lidt mere end almindelige vinduer.

Pris for indbrudssikrede vinduer – Hvad koster de?

Prisen på indbrudssikrede vindue afhænger af størrelsen på vinduet, men for standard mål så koster et indbrudssikrede vindue fra omkring 2.000 kroner og op til 7000 kroner pr. vindue.

Du kan med vores prisberegner i toppen af siden, se forskellen på prisen på de forskellige vinduer.

Dog er det vigtigt at huske at prisen på indbrudssikrede vinduer er afhængig af vinduesstørrelse, samt om du ønsker at få det monteret eller selv stå for monteringen, hvor montering koster omkring 500 kroner pr. vindue, som cirka svare til én times arbejde.

Især fordi prisen for indbrudssikrede vinduer er i den høje ende, så anbefaler vi at du få flere tilbud på disse ruder, og her er 3byggetilbud.dk oplagt, hvor du får fremsendt 3 gratis tilbud 100% uforpligtende.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvad er et indbrudssikrede vindue?

Et indbrudssikrede vindue, er et vindue som er designet til at modstå en indbrudstyv og i værste tilfælde gøre det væsentligt mere besværligt for ubudne gæster at skaffe sig adgang.

Hvad koster et indbrudssikrede vindue?

Prisen på et indbrudssikrede vindue koster mellem 2.000 og 7.000 kroner per vindue, afhængig af mål og sikring af vinduet.

Er indbrudssikrede vinduer energivenlige

Ja, indbrudssikrede vinduer kan sagtens være energivenlige, men dette afhænger af hvilke ruder du får monteret i vinduet.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Stopindbrud.dk

Politi.dk