TIPS & RÅD

Termorude Pris: Beregn nye Termovinduer Priser Online (2024)

En af de bedste måder at få isoleret sit hjem, er ved at sikre at man har termoruder, som sikre at varmen i hjemmet ikke siver ud. Men hvad koster termoruder og hvad skal du forvente din termorude pris bliver hvis du skal købe nye termovinduer? Det kigger vi på i denne artikel, hvor du også kan bruge vores beregner til termorude priser til at beregne en vejledende pris.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 16. januar 2024
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.

Typisk så er termorude priser i den høje ende, og derfor giver det utrolig god mening, at sikre at man får den billigste pris på termovinduer, kombineret med bedste kvalitet.

Få 3 Tilbud på termoruder hos 3byggetilbud.dk

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Termorude Pris Beregn nye Termovinduer Priser
Termorude Pris: Beregn nye Termovinduer Priser

Beregn prisen på termoruder hos 3byggetilbud.dk nedenfor

Få 3 Tilbud På termovinduer

100% gratis og uforpligtende

Hvad er en termorude?

Termoruder er dobbeltruder, der består af to glaspaneler adskilt af en isolerende luft- eller gasfyldning. De giver øget energieffektivitet ved at reducere varmetab og kan mindske støj fra omgivelserne. Dette skaber en mere behagelig indendørs atmosfære og kan reducere opvarmningsomkostningerne i en bygning. Derudover kan termoruder forbedre sikkerheden og reducere kondensdannelse på vinduerne. Fordele inkluderer øget komfort, energibesparelser og miljøvenlighed.

Termorude pris – Hvad koster Termoruder?

Prisen for en ny termorude er cirka 1.500 Kroner i en standard kvalitet, hvor en billig termorude kan koste ned til 1.000 kroner og en af høj kvalitet koster cirka 2.000 kroner. Dertil skal du forvente at en håndværker skal have mellem 500 og 1000 kroner for at montere den nye termorude. Så termoruder pris niveauet kan variere en del, afhængig af hvilken kvalitet du ønsker.

Din termovinduer pris afhænger af:

  • Størrelse af vinduerne
  • Tykkelsen på vinduerne
  • Antallet af vinduer, da der ofte gives mængderabat ved køb af flere
  • Mængden af arbejde f.eks. om der skal nye lister og lignende.

Det betyder en hel del om du selv vil udføre arbejdet og få en billigere termoruder pris, eller om du ønsker at få hjælp af en professionel håndværker.

Hvis du får en håndværker til at montere dine termoruder, så skal du forvente at hver termorude tager omkring 1 til 2 timer at montere og en håndværker tager oftest cirka 500 kroner inkl. moms i timen.

3-lags termoruder pris

Din 3-lags termoruder pris er typisk ikke meget højere end 2-lags. Prisen for 3-lags lavenergi termoruder skal du forvente er cirka 1.500 kroner pr. vindue, og er et af de mest populære termoruder, da de har en bedre isolering end end 2-lags.

2-lags termoruder

Prisen for 2-lags lavenergi termoruder skal du forvente er nede fra 1.000-1.200 kroner, og derfor anbefales det oftest at vælge 3-lags lavenergi termoruder, da prisforskellen er så lille, men isoleringen er en hel del bedre.

Termorude pris - Hvad koster Termoruder
Termorude pris: Pris på både 2-lags og 3-lags termoruder

Hvad bliver din udskiftning af termoruder pris?

Udskiftning af termoruder pris: Prisen for at få skiftet sine vinduer til termoruder er omkring 500 kroner per vindue, inklusiv levering af de nye termoruder samt selve monteringen af termoruderne og demontering af de gamle ruder.

Der er ofte mulighed for rabat, hvis der er mange vinduer der skal udskiftes til nye termoruder, så derfor giver det god mening at finde ud af om du skal fortage renovering af vinduer eller købe nye vinduer, men det er i det prisleje.

Hvis du gør brug af 3Byggetilbud.dk så vil du kunne få 3 tilbud fremsendt gratis, så du har en sikker og fast pris, og ved præcis hvad du skal betale for udskiftningen af dine gamle vinduer til nye termoruder.

Du kan indhente 3 gratis tilbud på termorude priser hos 3Byggetilbud.dk her

Læs også vores artikel omkring:

Fransk altan pris.

Fuldspartling Af Væg Pris: Beregn Prisen Med Vores Beregner

Se i videoen hvordan du kan udskifte en termorude

Støjdæmpende vinduer – Termoruder med lydglas

Prisen for termoruder med lydglas ligger på mellem 1.000 kroner og op til 2.000 kroner, og er især et populært valg til boliger som ligger op af en trafikeret vej, og er typisk ikke meget dyrere end almindelige 2-lags og 3-lags lavenergi termoruder. Læs også gerne vores artikel om Støjdæmpende vinduer.

Aluminium vindue

Prisen for et aluminium vindue i standard mål er omkring 3.000 kroner pr. stk. og er populært til skoler, hospitaler, eller til boligejere som ønsker sig nogle unikke vinduer. Du kan læse mere omkring dette i vores artikel om aluminiums vinduer.

Kan det betale sig at skifte termoruder?

Hvad bliver din udskiftning af glas i vinduer pris?

  • Vælg 3-lags lavenergi termoruder da prisforskellen fra 2-lags hurtigt er tjent hjem
  • Skynd dig at få foretaget udskiftning af glas i gamle ruder, da du kan spare op imod 30% af energiforbruget ved at skifte til nye lavenergi termoruder

Utætte ruder er utrolig dyre i energispild, så hvis du har gamle utætte ruder, så ja, kan det uden tvivl godt betale sig at skifte til termoruder hvis man har nogle gamle og utætte vinduer.

Det er utrolig dyrt at varme hjemmet op, og hvis varmen siver ud af vinduerne i hjemmet, så vil det over tid blive en rigtig dyr affære, som man bør prioritere at få løst hurtigst muligt.

Hvor meget kan du spare på termoruder?

Du skal forvente at du typisk kan skære omkring 30% af dit varmeforbrug med nye lavenergi termoruder, i forhold til nogle ældre almindelige termoruder, eller punkterede ruder.

Det betyder at hvis en gennemsnitlig familie i et hus på 130-150 kvadratmeter udskifter sine vinduer med nye lavenergi termoruder, så kan der skæres et sted mellem 1.000 til 2.000 kroner af din varmeregning om året.

Læs også vores artikler omkring:

Indbrudssikrede vindue: Se fordele, ulemper og pris

Sorte Sprossede Vinduer: Se muligheder og beregn pris

Skillevæg med vinduer: Se eksempler på vinduesvæg

Få 3 Tilbud På termovinduer

100% gratis og uforpligtende

Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Kan det betale sig at skifte til lavenergi termoruder?

Ja, en typisk familie i et parcelhus på mellem 130 og 150 kvadratmeter spare op til 30% hvilket er mellem 1.000 kroner og 2.000 kroner.

Hvad koster nye termoruder?

Prisen på nye termoruder er cirka 1.500 kroner per stk, mens hvor 2-lags lavenergi termoruder koster fra 1.000 kroner, mens 3-lags lavenergiruder koster fra 1.500 kroner. Med vores beregner kan du beregne en vejledende pris på termoruder.

Hvad koster det at få monteret nye termoruder

Det koster mellem 500 til 1000 kroner per termorude du skal have monteret, og tager mellem 1 til 2 timer.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Rationel

Bygningsreglementet

Henvisninger:

Læs mere omkring de nye krav til vinduer her

Læs omkring Energiforbrug og klimapåvirkning samt mindstekrav til vinduer her