Nyt tag til garage pris: Beregn hvad garagetag koster her

Står du overfor at skulle udskifte det gamle og slidte tag på din garage eller carport? Så er det værd at overveje et nyt tag for at undgå fugtskader og forlænge garagens levetid.

Denne artikel guider dig gennem processen med at vælge og installere et nyt tag til din garage, herunder overvejelser om pris, tagtyper og gældende regler. Få en dybere forståelse af, hvad et nyt garagetag indebærer, og hvordan du sikrer det bedste resultat for dit byggeprojekt.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 23. december 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Nyt tag til garage
Et nyt tag til garage er fornuftigt hvis du opdager at der er utætheder i det gamle tag, så og heldigvis så er et garagetag forholdsvist billigt at få skiftet.

Beregn pris på nyt tag til garage med vores prisberegner


Hvad er prisen for et nyt tag til garage?

Prisen for et nyt tag til en garage afhænger af flere faktorer, herunder tagets størrelse, materialet der vælges, og om der er behov for yderligere konstruktion eller renovering. Men du skal forvente at din nyt tag til garage pris ligger på omkring 600-700 kroner pr. m2. inklusiv arbejdsløn og materialer for en håndværker.

Generelt kan priserne variere bredt baseret på disse faktorer. Det er vigtigt at indhente flere tilbud og overveje både kvalitet og pris, når man skal vælge løsningen. Det kan også være nyttigt at konsultere med en fagperson for at få en mere nøjagtig vurdering baseret på den specifikke situation og de lokale markedspriser.

📝 Modtag 3 faste tilbud på nyt tag 📝

Prisestimatet fra vores beregner er en god vejledning når du skal vælge tagtype eller se hvordan du kan holde dig indenfor dit budget, men er altid forbundet med en usikkerhed. Derfor anbefaler vi at du får 3 tilbud på din opgave når du er klar til at gå videre.

Derfor samarbejder vi med platformen 3byggetilbud som siden 2000 har formidlet mere end 500.000 byggeprojekter for danskerne. Hos 3 byggetilbud kan du helt uforpligtende indsende din opgave og få 3 tilbud tilbage fra håndværkere.

Med tilbuddene i hånden kan du få oprettet en byggekredit i banken eller omlagt dit realkreditlån og komme godt igang med dit nye tag.

Bestil dine 3 tilbud ved at trykke på knappen herunder

For at lære mere om de mest populære tagdækninger til garager, kan du læse vores artikler nedenfor:

Eternittag

Ståltag

Tagpap

Hvad påvirker prisen for et nyt tag til garage?

Hvordan bestemmes prisen på et garagetag
Prisen for et nyt garagetag kan variere en hel del afhængig af hvilken tagtype og størrelse i ønsker, så derfor vælger mange at stå for opgaven selv, mens andre dog forsat fortrækker at få professionelle fagfolk til det.

Prisen på et nyt tag til en garage påvirkes af flere faktorer. De væsentligste faktorer inkluderer:

  1. Materialet: Prisen varierer afhængigt af, hvilket materiale der vælges. F.eks. er prisen på betontegl, metal, eller skifer forskellig.
  2. Størrelsen og kompleksiteten: Større garager eller garager med komplekse tagformer vil typisk være dyrere at dække.
  3. Arbejdets omfang: Omkostningerne stiger, hvis der er behov for ekstra arbejde som f.eks. udskiftning af taglægter eller isolering.
  4. Geografisk placering: Arbejdskraft og materialer kan variere i pris afhængigt af din geografiske placering.
  5. Yderligere tilpasninger: Eventuelle tilpasninger, som tagvinduer eller særlige æstetiske præferencer, kan også påvirke prisen.

Det er vigtigt at indhente tilbud fra flere leverandører for at få en præcis prisberegning baseret på dine specifikke behov og ønsker.

Kan man selv lægge nyt tag på sin garage?

Er det muligt selv at lægge et nyt tag på garagen
Er det muligt selv at lægge et nyt tag på garagen

At lægge et nyt tag på sin garage kan være en opgave, som nogle husejere vælger at udføre selv. Dette afhænger dog af personens håndværksmæssige færdigheder, erfaring med lignende projekter, og viljen til at investere tid og energi i opgaven.

Det er vigtigt at huske på, at tagarbejde kan være komplekst og kræver en grundig forståelse af byggematerialer, bygningsreglementer og sikkerhedsprocedurer.

Derfor kan det være fordelagtigt at konsultere fagfolk eller overveje at ansætte en professionel, især hvis projektet indebærer komplekse elementer eller man er i tvivl om egen kompetence. Det er også essentielt at sikre, at arbejdet overholder lokale bygningskoder og sikkerhedsstandarder.

Få 3 Tilbud på nyt garagetag

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om nyt garagetag

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvilket tag skal man bruge på en garage?

På en garage kan du bruge de samme typer tagbeklædning som til den private bolig. Der benyttes dog ofte ikke et undertag hvilket gør konstruktionen billigere.

Hvad koster et nyt tag på garage?

Et nyt tag på garagen koster 600-700 kr pr. Kvadratmenter. En garage på 25 m2 koster derfor mellem 15.000 og 17.500 kroner at få nyt tag på.

Kan man selv skifte tag på garagen?

Du kan godt selv skifte tag på garagen, så længe du har hænderne skruet godt på. Brug vejledningen fra producenten til at sikre at du har den rigtige opbygning og tjek evt. Med fagfolk så du undgår konstruktionsfejl.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Bygningsreglementet – BR18