Annonce

TIPS & RÅD

Ovenlysvindue fladt tag: Se pris og muligheder

Der er mange hjem med fladt tag, hvor ovenlysvindue på fladt tag er monteret, for at tage imod det ovenlys som naturligt indtræder i hjemmet. Et ovenlysvindue til fladt tag, er et oplagt valg, hvis du ønsker et naturligt lysindfald og der er massere af forskellige muligheder du kan vælge imellem.

Hvis du ønsker et flot ovenlysvindue og har et fladt tag, og er i tvivl om hvilket der er det bedste ovenlysvindue til et fladt tag, så du kan sikre naturligt lys i massevis ved at få monteret det rette tagvindue til dit hjem.

Få 3 Tilbud på ovenlysvindue til fladt tag hos 3byggetilbud.dk

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Velux ovenlysvinduer
Eksempel på ovenlysvindue til fladt tag

Beregn vejledende pris på ovenlysvindue fladt tag

Få 3 Tilbud på ovenlysvinduer til fladt tag

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Hvordan monteres et ovenlysvindue på fladt tag?

Når der skal monteres et ovenlysvindue på fladt tag, så udføres dette typisk af en professionel, hvor det kan tage mellem 1-3 dage, afhængig af omstændighederne, taghældning, indvendig lysskakt samt dybden deraf.

Kantmonteret ovenlys vinduer er oplagte til flade tage. Når et hul er opmålt korrekt, og skåret, så fastgøres ovenlysvinduet til taget med en træramme, som vinduesmontøren har bygget rundt om åbningen på taget. For at kunne sikre en vandtæt installation af vinduet, så er det vigtigt med en korrekt tætning af vinduet, så der ikke kommer fugtskader over tid.

Hvilke ovenlysvinduer er bedst til flade tage?

Dit tag behøver ikke have en hældning, for at få monteret et ovenlysvindue. Dog er der ofte problemer med at der ved flade tage ofte kan samle sig vand på taget, som kan ende med at løbe ind igennem samlingerne ved et ovenlysvindue, eller at vandet samler sig ovenpå vinduet. Her kan vinduesmontøren enten sikre en lille vinkel så vandet nemt kan løbe fra ovenlysvinduet, eller man kan vælge et ovenlysvindue med buet glas.

Velux ovenlysvinduer

Velux ovenlysvinduer

Et velux ovenlysvindue er et af de af de nok mest brugte ovenlysvinduer, som er et økonomisk valg, som er med til at sikre lys i mørke rum, uden at det koster en formue.

Ovenlysvindue med buet glas

Ovenlysvindue med buet glas

Et ovenlysvindue med buet glas er oplagt til et fladt tag, da man sikre at der ikke samler sig vand på vinduet hvilket kan resultere i vandskader, og som også kan have et moderne udseende udefra.

Læs også vores andre artikler om vinduer:

Termorude Pris: Beregn nye Termovinduer Priser

Indbrudssikrede vindue: Se fordele, ulemper og pris

Vedligeholdelsesfrie vinduer: Se muligheder og beregn pris

Antracitgrå vinduer: Se muligheder og beregn pris

Hvad koster ovenlysvinduer til fladt tag?

Prisen for ovenlysvinduer til fladt tag koster fra 2200-6000 kroner, mens du skal forvente at betale samlet set mellem 7.000-14.000 Kroner for at få en professionel til at montere vinduet, afhængig af hvilke vindue du vælger, størrelse, og om der skal være manuel åbning og lukning eller med en elektronisk fjernbetjening og prisen for at få monteret eller skiftet et ovenlysvindue på et fladt tag ligger på omkring

Du kan med vores prisberegner i toppen af siden, se forskellen på prisen på de forskellige vinduer.

Især fordi prisen for ovenlysvinduer til fladt tag er i den høje ende, så anbefaler vi at du få flere tilbud på disse ruder, og her er 3byggetilbud.dk oplagt, hvor du får fremsendt 3 gratis tilbud 100% uforpligtende.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvilke ovenlysvinduer er bedst til fladt tag?

De mest brugte ovenlysvinduer til fladt tag er typisk et tophængt veluxvindue, eller et buet ovenlysvindue, som begge to kan sikre optimal lysindfald og så koster de ikke en formue.

Hvad koster ovenlysvinduer til fladt tag?

Prisen for ovenlysvinduer til fladt tag koster 2200-6000 kroner afhængig af hvilke type vindue du vælger, størrelse, og om der skal være manuel åbning og lukning eller med en elektronisk fjernbetjening.

Hvor lang tid tager det at skifte et ovenlysvindue på fladt tag?

Det tager mellem1-2 dage at skifte et ovenlysvindue på fladt tag, afhængig af størrelse på vinduet, stilladsopsætning m.v.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Bygningsreglementet.dk – Regler omkring ovenlysvinduer her