Sadeltagskvist: Se hvad en Sadeltagskvist er og beregn pris

Sadeltagskviste er en arkitektonisk detalje, der ofte findes på ældre bygninger og huse, som er blevet renoveret løbende, hvor der er blevet lavet en tagrenovation, hvor ønsket har været at få mest muligt ud af tagetagen.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 16. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.

Hvad er en Sadeltagskvist?

Sadeltagskvist
Eksempel på en Sadeltagskvist

Sadeltagskviste er en arkitektonisk detalje, der ofte findes på ældre bygninger og huse. De er en form for kvist, der er placeret på sadeltage, og de giver flere fordele, såsom ekstra lys, bedre ventilation og ekstra plads på loftet. Sadeltagskviste er typisk karakteriseret ved deres trekantede form, som følger linjerne i sadeltaget, og de kan have forskellige designs og materialer, såsom træ, mursten eller stål. Det er vigtigt at vedligeholde sadeltagskviste korrekt for at forhindre vand- og fugtskader, som kan føre til dyre reparationer og strukturelle problemer i bygningen.

En sadeltagskvist er en yderst klassisk kvisttype, der passer til størstedelen af boliger.

Sadeltagskviste har et dobbeltsidet fald, som normalt konstrueres med en hældning på 15 grader. Det er selvfølgelig muligt at justere hældningen, hvis man ønsker en mere eller mindre spids kvist.

Tagdækningen på sadeltagskviste er ofte lavet af zink eller kobber med stående falsning. Det er dog også muligt at opføre sadeltagskvistene med to lag tagpap, hvis det foretrækkes.

Læs også: Kviste: Beregn pris, find inspiration og se regler her

Sadeltagskvist pris – Hvad koster en Sadeltagskvist?

En Sadeltagskvist koster typisk i omegnen af 35.000 kroner, hvis man selv står for at montere den, mens man skal forvente at prisen ligger på omkring 50.000 kroner, hvis man ønsker fagfolk der skal montere Sadeltagskvist.

Beregn den estimerede Sadeltagskvist pris i beregneren nedenfor.

[stm-calc id=”3804″]

📝 Modtag 3 faste tilbud på Sadeltagskvist 📝

Prisestimatet fra vores beregner er en god vejledning når du skal vælge tagtype eller se hvordan du kan holde dig indenfor dit budget, men er altid forbundet med en usikkerhed. Derfor anbefaler vi at du får 3 tilbud på din opgave når du er klar til at gå videre.

Derfor samarbejder vi med platformen 3byggetilbud som siden 2000 har formidlet mere end 500.000 byggeprojekter for danskerne. Hos 3 byggetilbud kan du helt uforpligtende indsende din opgave og få 3 tilbud tilbage fra håndværkere.

Med tilbuddene i hånden kan du få oprettet en byggekredit i banken eller omlagt dit realkreditlån og komme godt igang med dit nye tag.

Bestil dine 3 tilbud ved at trykke på knappen herunder

Prisestimat excl. montage

Prisestimat incl. montage

35.000 kr.

50.000 kr.

35.000 kr.

50.000 kr.

37.500 kr.

52.500 kr.

50.000 kr.

70.000 kr.

35.000 kr.

50.000 kr.

35.000 kr.

50.000 kr.

37.500 kr.

52.500 kr.

Du kan se priserne på de forskellige kviste såsom en Sadeltagskvist på tabellen ovenfor.

Få 3 Tilbud på en Sadeltagskvist

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Tømrerbogen

Kvisthåndbogen