Københavnerkvist: Se hvad en Københavnerkvist er og beregn pris

Københavnerkviste er et arkitektonisk element, der kendetegner mange af de klassiske bygninger i København. De små kviste, som ofte er trekantede og placeret på tagets skråninger, er ikke kun dekorative, men også funktionelle, idet de giver lys og udsyn til de øverste etager i bygningerne.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 17. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.

Hvad er en Københavnerkvist?

Københavnerkvist
Eksempel på et par Københavnerkviste

Københavnerkviste er et særligt kendetegn for byens ældre bygninger og bidrager til byens historiske charme og æstetik. De er et symbol på den danske hovedstads rige arkitektoniske arv og vidner om en tid, hvor håndværk og detaljer var i fokus i bygningskunsten.

Københavnerkvisten er et resultat af et samarbejde mellem Københavns Kommune og er hovedsageligt designet til brug på bygninger i Københavns brokvarterer. Kvistens særpræg består i en rund gesimsliste placeret under tagudhænget, samt et dannebrogsvindue i fronten. Både taget og flunken er beklædt med zink, men der kan også findes københavnerkviste, hvor glasflunke er valgt i stedet for zinkflunke.

Læs også: Kviste: Beregn pris, find inspiration og se regler her

Københavnerkvist pris – Hvad koster en Københavnerkvist?

En Københavnerkvist koster typisk i omegnen af 50.000 kroner, hvis man selv står for at montere den, mens man skal forvente at prisen ligger på omkring 70.000 kroner, hvis man ønsker fagfolk der skal montere Københavnerkvist.

Beregn den estimerede Københavnerkvist pris i beregneren nedenfor.

[stm-calc id=”3804″]

📝 Modtag 3 faste tilbud på Københavnerkvist 📝

Prisestimatet fra vores beregner er en god vejledning når du skal vælge tagtype eller se hvordan du kan holde dig indenfor dit budget, men er altid forbundet med en usikkerhed. Derfor anbefaler vi at du får 3 tilbud på din opgave når du er klar til at gå videre.

Derfor samarbejder vi med platformen 3byggetilbud som siden 2000 har formidlet mere end 500.000 byggeprojekter for danskerne. Hos 3 byggetilbud kan du helt uforpligtende indsende din opgave og få 3 tilbud tilbage fra håndværkere.

Med tilbuddene i hånden kan du få oprettet en byggekredit i banken eller omlagt dit realkreditlån og komme godt igang med dit nye tag.

Bestil dine 3 tilbud ved at trykke på knappen herunder

Prisestimat excl. montage

Prisestimat incl. montage

35.000 kr.

50.000 kr.

35.000 kr.

50.000 kr.

37.500 kr.

52.500 kr.

50.000 kr.

70.000 kr.

35.000 kr.

50.000 kr.

35.000 kr.

50.000 kr.

37.500 kr.

52.500 kr.

Du kan se priserne på de forskellige kviste såsom en Københavnerkvist på tabellen ovenfor.

Få 3 Tilbud på en Københavnerkvist

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Tømrerbogen

Kvisthåndbogen