Taskekvist: Se hvad en Taskekvist er og beregn pris

En taskekvist er en arkitektonisk detalje, der ofte findes i danske bygninger, hvor man ønsker at få maksimalt ud af tagetagen, både ved et ekstra godt lysindfald og pladsen på tagetagen.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 13. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.

Hvad er en Taskekvist?

Taskekvist
Eksempel på en taskekvist

Taskekvistens størrelse kan variere betydeligt. Den udnytter tagetagens plads effektivt.

I stedet for en plankekel er taskekvisten placeret på en udveksling, hvorpå spærene monteres og skaber en ensidig taghældning ud fra taget.

Kvisten er udstyret med flunker og kan variere i størrelse fra 1 meter op til at fylde hele længden af den ene tagflade.

En taskekvist er en type tagkvist, der har et enkelt fald. Faldet kan enten begynde ved ejendommens tagryg eller længere nede.

Til taskekviste anvender man typisk tagsten eller tagplader, der matcher resten af ejendommens tag. Alternativt kan man beklæde taget med zink eller kobber med stående false. Tagkviste er designet med tagrende og nedløb på kvistens front.

Det er op til en selv at vælge, om loftet i taskekvisten skal være vandret eller løbe parallelt med kvistens tagkonstruktion.

Læs også: Kviste: Beregn pris, find inspiration og se regler her

Taskekvist pris – Hvad koster en Taskekvist?

En Taskekvist koster typisk i omegnen af 37.500 kroner, hvis man selv står for at montere den, mens man skal forvente at prisen ligger på omkring 52.500 kroner, hvis man ønsker fagfolk der skal montere Taskekvist.

Beregn den estimerede Taskekvist pris i beregneren nedenfor.

[stm-calc id=”3804″]

📝 Modtag 3 faste tilbud på Taskekviste 📝

Prisestimatet fra vores beregner er en god vejledning når du skal vælge tagtype eller se hvordan du kan holde dig indenfor dit budget, men er altid forbundet med en usikkerhed. Derfor anbefaler vi at du får 3 tilbud på din opgave når du er klar til at gå videre.

Derfor samarbejder vi med platformen 3byggetilbud som siden 2000 har formidlet mere end 500.000 byggeprojekter for danskerne. Hos 3 byggetilbud kan du helt uforpligtende indsende din opgave og få 3 tilbud tilbage fra håndværkere.

Med tilbuddene i hånden kan du få oprettet en byggekredit i banken eller omlagt dit realkreditlån og komme godt igang med dit nye tag.

Bestil dine 3 tilbud ved at trykke på knappen herunder

Prisestimat excl. montage

Prisestimat incl. montage

35.000 kr.

50.000 kr.

35.000 kr.

50.000 kr.

37.500 kr.

52.500 kr.

50.000 kr.

70.000 kr.

35.000 kr.

50.000 kr.

35.000 kr.

50.000 kr.

37.500 kr.

52.500 kr.

Du kan se priserne på de forskellige kviste såsom en Taskekvist på tabellen ovenfor.

Få 3 Tilbud på en Taskekvist

  • Få 3 Gratis Tilbud i hele landet
  • 4.6 stjerner på Trustpilot fra 3230 anmeldelser
  • Entreprisegaranti som dækker fejl og mangler op til 35.000 Kr.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Tømrerbogen

Kvisthåndbogen