Altankvist: Se hvad en Altankvist er og beregn pris

En altankvist er en arkitektonisk detalje, der ofte findes i danske bygninger, specielt i ældre byhuse og villaer. Det er en lille balkon eller terrasse, der er bygget direkte på taget af bygningen og udgør en del af en kvist.

Fagekspert
Mark
Ajourført d. 13. oktober 2023
Disclaimer
Det redaktionelle team på Mit Byggeri er uafhængigt og objektivt. For at støtte vores journalistiske arbejde og fortsætte med at kunne tilbyde dette indhold gratis til vores læsere, modtager vi kompensation fra de virksomheder, der annoncerer på mit-byggeri.dk.

Denne kompensation kommer fra to hovedkilder:

For det første tilbyder vi betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet.

For det andet inkluderer vi også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; disse "affiliate links" kan generere indtægter for vores websted, når du klikker på dem.

Den kompensation, vi modtager fra annoncører, påvirker ikke de anbefalinger eller råd, vores redaktionelle team giver i vores artikler, eller påvirker på nogen måde indholdet på Mit Byggeri.
Altankvist
Eksempel på en Altankvist

Hvad er en Altankvist?

Altankviste er yderst funktionelle, da de udnytter pladsen på taget og skaber et udendørsområde, der ellers ikke ville være tilgængeligt. De er også æstetisk tiltalende og tilføjer karakter og charme til bygningens udseende.

I Danmark er altankviste ofte lavet af træ og smedejern og prydet med farverige blomster og planter, der skaber en hyggelig atmosfære.

En tagaltan eller altankvist er en kombination af en kvist og en altan. Døren, der fører ud til tagaltanen, går ned igennem taget, så man kan træde ud på den. Omkring kvisten installeres et gelænder for at sikre, at man ikke risikerer at falde ned.

Det er en større opgave at få monteret en Altankvist, og du kan se den pris du skal forvente at betale for en altankvist længere nede.

Læs også: Kviste: Beregn pris, find inspiration og se regler her

Altankvist pris – Hvad koster en altankvist?

En altankvist koster typisk i omegnen af 50.000 kroner, hvis man selv står for at montere den, mens man skal forvente at prisen ligger på omkring 70.000 kroner, hvis man ønsker fagfolk der skal montere altankvisten.

Beregn den estimerede Altankvist pris i beregneren nedenfor.

[stm-calc id=”3804″]

📝 Modtag 3 faste tilbud på Altankviste 📝

Prisestimatet fra vores beregner er en god vejledning når du skal vælge tagtype eller se hvordan du kan holde dig indenfor dit budget, men er altid forbundet med en usikkerhed. Derfor anbefaler vi at du får 3 tilbud på din opgave når du er klar til at gå videre.

Derfor samarbejder vi med platformen 3byggetilbud som siden 2000 har formidlet mere end 500.000 byggeprojekter for danskerne. Hos 3 byggetilbud kan du helt uforpligtende indsende din opgave og få 3 tilbud tilbage fra håndværkere.

Med tilbuddene i hånden kan du få oprettet en byggekredit i banken eller omlagt dit realkreditlån og komme godt igang med dit nye tag.

Bestil dine 3 tilbud ved at trykke på knappen herunder

Prisestimat excl. montage

Prisestimat incl. montage

35.000 kr.

50.000 kr.

35.000 kr.

50.000 kr.

37.500 kr.

52.500 kr.

50.000 kr.

70.000 kr.

35.000 kr.

50.000 kr.

35.000 kr.

50.000 kr.

37.500 kr.

52.500 kr.

Du kan se priserne på de forskellige kviste såsom en altankvist på tabellen ovenfor.

Metode og kilder

Indholdet i denne artikel er uvildigt og bygger på dokumenteret viden. Den bliver løbende opdateret, så gældende viden og regler er medregnet.

Kilder:

Tømrerbogen

Kvisthåndbogen